Familie opstelling en systemisch werk

Als ik anders kijk
Denk ik anders
Voel ik anders
Gebruik ik mijn kwaliteiten anders
Communiceer ik anders
Verander ik mijn houding en gedrag
En verandert mijn omgeving met mij mee!

Een systemische familie opstelling wordt vaak als bijzonder ervaren. Diepgaande patronen uit jouw systeem kunnen worden opgelost.
Een systeem houdt in een gezin van herkomst, een organisatie, het huidige gezin of bijvoorbeeld een vereniging. We werken op de zielslaag.

Onze handelingen, gedragingen, eerste neigingen, (ziels)bewegingen zijn voor een groot deel ontstaan vanuit de zielslaag binnen ons eerste systeem, ‘het gezin van herkomst’. Dit systeem heeft een hele grote invloed op ons, bewust en vooral onbewust. We zijn daar tenslotte opgevoed. Zoals de (eerste) ontmoetingen door je ouders naar jou toe waren (het hechtingsproces) zo zet je jezelf nu neer in het (werk)leven. Zo kunnen ook door het familiesysteem patronen worden doorgegeven die niet altijd bevorderlijk werken. In een opstelling maken we dit inzichtelijk en kunnen bepaalde ongezonde gedragspatronen worden losgelaten.

We werken, afhankelijk van de vraagstelling, ook met innerlijke kinddelen, karakterstructuren en maskers. Hiermee komen we nog sneller tot de kern en kom je tot een wezenlijke verandering.
Een opstelling kan nog lang doorwerken, weken of maanden.

Ik werk erg intuïtief en werk 1 op 1. Ik kan vooraf niet aangeven hoe een familie opstelling gaat verlopen, het is ieder keer weer anders. Laat je verrassen zou ik zeggen!

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.