Plan hier nu jouw afspraak of gratis kennismaking in!

Scroll rechts van de digitale agenda naar onderen om de sessies bij de Galgenwiel, Nionplas en Huis ter Heide te plannen

Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik per direct ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stressklachten snel geholpen wilt worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. bel of WhatsApp op 06 29 58 10 81. Telefonisch ben ik vrij moeilijk bereikbaar ivm de coachsessies, dus spreek gerust iets in.

10 + 1 =

A new way of living

vitaliteitscoach
trouw zijn aan jezelf

Ik gebruik je gegevens alleen om je een email terug te sturen. Ik houd zelf ook niet van spam en ik ga veilig met je gegevens om.

Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stress-vrij en vitaal leven?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stress-vrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.