Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Met het vitaliteitscoaching programma A new way of living kun je altijd meteen al starten. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter. Ik werk vanuit Waalwijk, Loonse en Drunense Duinen, of online.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Ben je HR-manager of leidinggevende?

Neem dan contact met mij op. Zo kan ik je vragen goed beantwoorden. Naast coach ben ik een ervaren trainer en ik denk ook graag mee binnen jouw organisaties wat er nodig is.

trouw zijn aan jezelf
Linda Hoogendoorn

Plan hier nu jouw afspraak of gratis kennismaking met Linda in!

A new way of living

vitaliteitscoach
trouw zijn aan jezelf

Ik gebruik je gegevens alleen om je een email terug te sturen. Ik houd zelf ook niet van spam en ik ga veilig met je gegevens om.

Hoe kan ik je helpen?