Recensies

Het traject, wandel- en burn-out coaching, heeft Sharon uit de modder getrokken. ‘Ik had geen verwachtingen van het traject. In de gesprekken met Linda gingen we helemaal terug naar mijn jeugd, en kwam er toch nog veel oud zeer boven,’ vertelt ze. ‘Ik ben niet opgegroeid met vertrouwen in de mensheid, maar Linda gaf mij vanaf de eerste seconde vertrouwen, waardoor ik mijn ziel en zaligheid aan haar durfde blootgeven. Ze is zo rustig, intelligent, integer en empathisch, dat ik haar dingen durfde vertellen die niemand anders van mij weet.’

Sharon is blij dat Linda een compleet andere aanpak had dan dat ze tot nu toe gewend was. ‘Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik echt tot de kern ben teruggegaan. Ik kende mijn issues wel, en wist wie ik ben, en ben nooit bang geweest om bij mijzelf naar binnen te kijken. En toch zijn er nog heel veel kwartjes gevallen. Ik snap nu waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Dat betekent dat ik ervoor kan kiezen om op een andere manier te reageren. Plus: ik kan weer voelen! En die gevoelens vervolgens accepteren. Ik zeg niet dat ik nooit een slechte dag heb, maar als dat zo is dan accepteer ik het. Dan ga ik niet door. Maar bel naar de zaak en zeg: ik kom vandaag niet. Dat is voor mij als workaholic en verantwoordelijk persoon een hele grote stap.’

Lees hier het hele verhaal van Sharon

Sharon Richheimer

Eigenaar Naron, www.naron.nl

Stress- en burn-out traject

Achteraf gezien heb ik lang rondgelopen met klachten van een burn out, maar er nooit aan willen toegeven. Tot het moment dat ik volledig in stortte, zowel lichamelijk als mentaal was ik niets meer waard. Ik schrok hier enorm van. Ik was net 23 jaar en het belemmerde mijn hele leven. Toen het besef er was, ben ik hulp gaan zoeken.

Ik ben heel blij dat ik bij Linda terecht ben gekomen. Ik vond het een stuk gemakkelijker om me open te stellen doordat de gesprekken wandelend werden gevoerd. Linda’s zachte aanpak en begrip zorgde ook voor vertrouwen tijdens de gesprekken en oefeningen.

Ik kan me de woorden “Een burn-out is een cadeautje, een cadeautje om de beste versie van jezelf te gaan worden” nog goed herinneren. Vanaf dat moment heb ik alles met beide handen aangepakt. Ik heb veel geleerd tijdens elke sessie en daardoor vielen steeds meer puzzelstukjes op z’n plek. Ik heb mezelf beter leren kennen, beter voor mezelf leren zorgen en geleerd om bepaalde situaties anders te zien of anders in te handelen. Mijn leven is daardoor compleet veranderd, maar ik heb weer het vertrouwen en zin in de toekomst.

Ik ben Linda heel erg dankbaar voor haar aanpak, steun en support! Je was een hele fijne coach!

Sophie van Dongen

Laborante en aankomend docent

Vitaliteit- stress en burn-out traject

Wat kan je zeggen over de coaching van Linda?

Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

Wat zijn de talenten van Linda?

Luisteren, patronen herkennen, Aanpassingsvermogen (doen wat op dat nodig is ipv wat zou ‘moeten’) Integriteit, Relatie opbouwen, Vertrouwensbasis opbouwen, Uitdagen, Spelenderwijs zichtbaar maken van bestaande patronen, Aanzetten tot zelfreflectie, Respectvol communiceren, Engelengeduld 😉

Waar twijfelde je over voordat je met Linda ging samenwerken?

Mijn twijfels vooraf waren voor kritisch van aard. Na talloze hulpverleners te hebben versleten, vraag je jezelf af: ‘wat kan deze me nu nog brengen’. Gelukkig bleken deze twijfels volledig ongegrond.

Dyonne de Mari

Digital Transformer

Stress- en burn-out coaching traject

Ik weet het nog heel goed. Het moment was daar. Ik kon niks meer… mijn grens was bereikt. Ik was op. En dat op 23 jarige leeftijd. Ik dacht dat de wereld instortte inclusief ikzelf. Ik wist niet waar ik moest beginnen. En naar een psycholoog wilde ik niet. Zag het al weer voor me… aan een tafeltje zitten en praten. Ik wilde iets wat bij me past en waar ik zelf achter stond. Ik besloot een intake te doen met Linda.

Vanaf moment 1 voelde dit vertrouwd en goed. Ik besloot ervoor te gaan. In het begin 2 x per week. Het waren fijne momenten samen buiten in het bos. De buitenlucht is erg fijn. Ik was blij met de hulp die ik van Linda kreeg. Ik kon alles tegen haar vertellen en als ik vragen had mocht ik ze altijd stellen. Dat voelde vertrouwd en dat was nou net iets wat ik nodig had, om een nieuwe weg in mezelf te zoeken en het anders te doen.

Zo verliep mijn traject verder, en elke keer kwam ik een stukje dichter bij mezelf. Door de EFT methode kan ik nu makkelijker dingen loslaten. 1 op 1 is dit een fijn moment en Linda begeleid je hier goed doorheen. Ik kan zeggen dat ik er nu sta en dat ik weer straal. Zonder Linda had ik dit niet gekund.

Linda is een top coach en weet wat ze doet. Linda bedankt voor alle leerzame lessen. Je bent een topper! 

Jiska van Winden

Begeleider, Prisma

A new way of living met 1:1 coaching

‘Inmiddels ben ik van mijn burn-out afgekomen. Via het coachingstraject heb ik mijzelf beter leren kennen. Nu weet ik hoe het is om dichtbij jezelf staan en niet meer steeds in dezelfde valkuilen te trappen. Ik weet nu wat mijn sterke kanten zijn, zwakke kanten zijn en hoe ik in elkaar zit. Ik weet waar mijn grenzen liggen. Je kunt er een keer voor kiezen om erover heen te gaan, maar ik ben er nu in ieder geval van bewust. Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren. Als ik een zware dag heb bijvoorbeeld, dan doe ik het de volgende dag iets rustiger aan. Of ik zeg nee, sorry, het komt niet uit. Of: nee, dat past niet bij mij. Want dat is wat ik ook heb geleerd. Doe werk wat goed bij je past. Op kantoor werken, mails typen en de hele dag in vergadering zitten, dat is niets voor mij. Ik wil naar buiten. Daar kan ik mijn energie kwijt. Het traject heeft mij ook geholpen om vol voor mijn bedrijf te gaan.’ 

Burn-out als kans voor een positieve verandering

‘Een burn-out lijkt nog steeds een taboe onderwerp. Maar ik praat er erg graag over. Sommige mensen zeggen dan: moet je niet doen, straks leest een werkgever of een klant het en dat kan negatief uitpakken voor je. Maar zo sta ik er niet in. Het klinkt gek, maar ik kan een burn-out iedereen aanraden. Ik zie zoveel mensen om mij heen, die gaan maar door! Het is niet makkelijk natuurlijk, maar je word je van zoveel dingen bewust. Iedereen moet altijd maar zoveel. We werken zo hard allemaal. Door een burn-out leer je nuchter kijken naar wat nou écht moet. Weet je! Het leven is te mooi om er onderdoor te gaan door hard werken. Niet iedereen heeft dezelfde kansen, voordelen of eigenschappen, maar je kunt écht je het leven leiden dat je zelf graag wilt. En een burn-out biedt een kans om te veranderen. Het is pijnlijk, erg confronterend, maar ook ontzettend leerzaam. Overigens heb ik ook mensen gesproken die een burn-out hebben gehad, en daarop terugkijken als een periode waar ze niet aan willen terugdenken. Gek, want ik zou het niet hebben willen missen omdat ik er positief door ben veranderd. Misschien heb ik ook wel geluk gehad, met Linda. Zij heeft mij echt supergoed geholpen.’

Het hele verhaal van Rick staat in een uitgebreide blog.

Rick van Gils

Eigenaar, Van Gils Haardhout

A new way of living met 1-1 coaching
Je burn-out als cadeau

Na een lange periode met paniek aanvallen, stress en chronische burn-out klachten wil je graag hulp wat in een eerste golf van Corona lang op zich moest wachten. Gelukkig kwam ik in contact met Linda, waarin ik in een traject kon starten in de buitenlucht.

Wat waren de sessies fijn en was het heerlijk vertoeven in de buitenlucht en vooral in een prachtig bosgebied. Hier kwam ik al tot rust en waren het fantastische sessies welke mij tot een geheel ander persoon hebben gebracht. We zijn gestart met mijn belangrijkste eigenschappen, getallenlijnen en nog heel veel mooie pragmatische sessies. Linda is een persoon welke erg overtuigend is en een luisterend oor bied. Heb heel veel van haar geleerd en ze geeft je een zelfverzekerd gevoel. Ben zelf een perfectionist waar slechte kanten aan zitten, maar Linda geeft je daarvoor de positieve kanten.

Ze geeft je veel zelfvertrouwen en veel tips om snel uit je burn-out te kunnen komen, voor mij een aanrader met haar samen te werken en om de burn-out als een cadeau te ontvangen

Michael Bool

Projectmanager Logistiek, Raab Karcher

A new way of living met 1-1 coaching
Stress- en Burn-out coachingtraject executives

Mijn leven bestond veelal uit werk, veel reizen en overal op en in zitten, ik stond altijd aan en wilde overal de controle over houden.
Tot het moment dat ik in september 2020 paniek-angst aanvallen kreeg en mijn lichaam letterlijk uit ging. Eerst dacht ik nog, ach een paar maandjes dan ben ik wel weer het mannetje, maar helaas, achteraf blijkt…… een behoorlijke burn out.

Doordat ik paniek-angst aanvallen heb gekregen, kreeg ik angst voor de angst, daarbij totaal uit balans, heel veel lichamelijke klachten en uitgeput.
Na een aantal maanden ben ik gaan zoeken naar hulp, ik ben gaan googelen en ik kwam in contact met Linda, we maakten een afspraak en de klik was er meteen.
We hebben naar elkaar geluisterd en we zijn samen een traject ingegaan, alles gebaseerd op maatwerk. Dit traject was in 1e instantie 15 sessies, deze hebben we uiteindelijk verlengd met nog 8 sessies.

Er was veel werk te verzetten. Ik was namelijk, door de burn out, super onzeker, voelde me alleen en niet begrepen, was letterlijk uit en had ontzettend veel lichamelijke klachten.

Linda heeft me uiteindelijk bij de hand genomen en we hebben veel processen doorlopen, zoals;

-             Hoe kom ik in balans?

-             Hoe ben ik in een burn out gekomen?

-             Hoe krijg ik weer vertrouwen in mijn lichaam?

-             Hoe zorg ik dat ik niet meer terugval?

-             EFT ( want tijdens een burn out komen veel onopgeloste zaken uit het verleden naar boven )

Ik ben nu bijna 15 maanden verder en we hebben samen besloten dat de tijd is gekomen om alleen verder te gaan. Moet zeggen dat ik het best spannend vind, want ik ben dan wel grotendeels hersteld maar nog niet helemaal, het is namelijk een heel lang proces.

Linda gaf ook altijd aan dat ik een ander “mens” zou worden, ik geloofde dit niet, maar toch…….ze heeft gelijk, ik zie dingen anders en pak zaken anders aan.

Linda, de sessies verveelden nooit, de buitenlucht was heerlijk en ik heb heel veel van je geleerd.
Je verstaat je vak en daarbij ben je een ontzettend fijn persoon, ik hoop dat je nog heel veel mensen kan helpen!!!

Marco Kant

Directeur Solid Systems Group

Stress- en ondernemerscoaching

Waarin eerst mijn leven bestond uit veel stress en paniek. Bestaat deze momenteel meer uit acceptatie en positieve energie. Linda heeft mij geleerd goed om te gaan met mijn energie, het behoud, ontvangen en geven ervan. Deze balans was aardig zoek.

De vele tips en tricks hoe om te gaan in bepaalde benauwde situaties waren en zijn nog steeds zeer waardevol. Daarnaast ook goed gekeken naar mijn eetpatroon, waarbij ik nu hardop durf te zeggen dat ik gevarieerder, lekkerder en gezonder eet.

Linda bedankt voor alle fijne sessies in de mooie bossen. Dit heeft me erg goed gedaan!

Tim Bouwmans

Eigenaar van de Kakelclub, www.dekakelclub.nl

Stress- en burn-out coaching

Vorig jaar liep ik, als leerkracht basisonderwijs, al een tijdje rond met burn-out klachten. Naast vermoeidheid en psychische klachten, kreeg ik steeds vaker ook lichamelijke klachten en stond ik op het punt om thuis te komen zitten. Daarnaast had ik, mede dankzij een aantal ziektegevallen in mijn directe omgeving, last van hypochondrie.
Ik kwam terecht bij Linda Hoogendoorn en kon al snel terecht voor een intake. Tijdens dit gesprek kwam ze heel respectvol over en sprak ze veelal uit eigen ervaring. Na dit intakegesprek mocht ik al snel starten met de eerste sessies. Linda maakte een ‘behandelplan’ en de eerste weken had ik 2 sessies per week, in de natuur!

Linda heeft het talent om je op een respectvolle manier aan het denken te zetten en te prikkelen waar nodig. Ze houdt je een spiegel voor, wat soms erg confronterend is. Maar daarnaast kan ze geweldig luisteren en  geeft ze je talloze handreikingen waar je die week mee verder komt.

Als perfectionist ben ik niet makkelijk te overtuigen, maar al haar tips en handreikingen zijn theoretisch en vaak ook wetenschappelijk onderbouwd. Het is een vakvrouw, met een hart van goud!
Ben je op zoek naar een (burn-out) coach, neem contact op met Linda! Je gaat er geen spijt van krijgen.

Roel van Osta

Leerkracht basisonderwijs

Coachingtraject voor minder stress en loslaten verleden

Mijn grens was bereikt, al jaren tobde ik met onverwerkte jeugdemoties, een mislukt huwelijk wat zijn weerslag op mijn, inmiddels volwassen, zonen had, de strubbelingen binnen een nieuw, samengesteld, gezin en een drukke baan. Ik was gewoon op en was al jaren tegen een burn-out aan het vechten.

Via internet gezocht en een contactverzoek ingediend, Linda belde de volgende dag al en ik had gelijk een klik, ik had iemand aan de telefoon die me meteen begreep, die snapte dat ik na al die jaren precies wist wat er met mij aan de hand was, maar waarvoor ik geen oplossing wist te vinden.

Het kennismakingsgesprek was één en al herkenning en ik besloot ervoor te gaan! Iedere maandag een uur wandelen, praten, veel naar mezelf kijken en vooral vooruit kijken.

Toch weer een familie-opstelling, waar ik zo tegen was, maar die me zoveel herkenning gaf. Het feit dat Linda, toen ze op mijn plaats stond, precies hetzelfde wist aan te geven wat ik voelde, onvoorstelbaar!

Ze heeft me geleerd mindful te wandelen, te luisteren naar mijn omgeving en voor mij werden de kraaien, die ik in het bos hoorde, mijn boze stemmen, de roodborstjes en koolmeesjes de lieve stemmen in mijn hoofd. Ik genoot (én geniet) weer van wandelen en om me heen kijken in plaats van met mijn gedachten in mijn hoofd de omgeving te vergeten, ben zelfs mindful (maar wel veilig) gaan autorijden!

Als het spannend wordt pas ik, dat kan heel snel merk ik, EFT toe, zie de zee en mijn kleinhond(!) Youp voor me, en kan de spannende situatie aan, dat is iets wat ik niet had kunnen bedenken vooraf.

Met de hulp van Linda heb ik het gered, als het me nu even tegen zit val ik niet meer in die diepe put maar stap uit het kuiltje om er weer voor te gaan.

Dank je wel Linda, met jouw hulp heb ik het gewoon zelf gedaan!!

Anoniem

Vitaliteitscoaching/Stresscoaching

Ik wil Linda bedanken voor ons kort maar krachtige termijn. Helaas door omstandigheden heb ik niet lang in behandeling kunnen zitten bij Linda. Maar de momenten die ik samen met haar had waren wel erg doeltreffend en direct helpend.

Door haar zachte aanpak een goed luisterend oor, begrip, kennis en kunde kon ik altijd veel leren in de wandelingen die wij hadden. Ik kon mijn hart luchten en ze had vaak snel door wat een mogelijk oplossing of actie kon zijn om mijn gedachten en patronen te veranderen.

De werkwijze van wandelen in het bos en daar de therapie volgen is erg prettig. Linda staat ook buiten de sessies echt voor je klaar, erg bijzonder!

Ik kan Linda voor iedereen aanbevelen die met zijn mind in gevecht is. Linda weet wat ze doet en is zoals gezegd direct doeltreffend.

Linda, nogmaals bedankt,

Jochen Kronenberg
Personal Trainer - Fit and Strong Kaatsheuvel

Jeanette heb ik geholpen met haar burn-out en dan specifiek gewerkt met EFT, dit heeft ze erover gedeeld:

EFT als mijn EHBO doosje

Dit vind ik het fijne van EFT. Ik kan het zelf gebruiken als dat nodig is om de eerste opkomende symptomen aan te pakken en te verminderen. Ik heb een burn-out te pakken en had veel last van angsten, hartritme stoornissen en hoofdpijnen. Ik heb geleerd hoe ik een paniekaanval zelf kan stoppen met EFT en hoe ik de eerste symptomen van een hoofdpijnaanval kan herkennen en er voor zorgen dat deze minder hard doorkomt.

Voor de diepere oorzaken van deze klachten en burn-out kan ik bij Linda terecht. Zij helpt me daar dan mee. Om het op een dieper niveau op te lossen. Op deze manier in samenwerking gaat het ook sneller dan alleen met iemand praten. Mijn hartritme stoornissen zijn zo goed als weg en ook hoofdpijn heb ik al een paar maanden niet meer gehad. Ik begin weer of misschien wel voor het eerst van mijn leven vertrouwen te krijgen, in mezelf en in mijn lichaam.

Steeds meer kies ik, in plaats ven medicijnen, voor het gebruik van EFT. Dat heeft geen bijwerkingen. Op deze manier zie ik EFT als EHBO doosje. Ik gebruik zelf EFT waar dat kan en voor moeilijkere zaken ga ik naar de dokter/ in dit geval therapeut. Linda dus. Linda heeft naar mijn mening goed inzicht en invoelingsvermogen om mij goed te begrijpen en te zien wat ik nodig heb om te kunnen groeien. Ik voel me veilig en gerespecteerd door haar.

Jeanette Monshouwer

Buschauffer

Vitaliteitscoaching
Linda is een echte professional. Haar oprechte, bevlogen en daadkrachtige aanpak, samen met haar intuïtieve, toegankelijke persoonlijkheid maken haar tot een topcoach. Ze heeft kennis van zaken en dringt snel door tot de kern. Ik kan haar zeker aanbevelen als sparringspartner, trainer of coach. Zowel voor zakelijke als persoonlijke ontwikkeling.

Caroline Broos

Bedrijfsmanager het Witte Kasteel, www.hetwittekasteel.nl

Vitaliteitscoaching
Waar is Linda goed in?

Het afstemmen op de behoeften van de coachee door te luisteren, te kijken en te voelen. Je weet de juiste elementen uit mijn verhaal te halen, dit samen te vatten en hierover de juiste (aanvullende) vraag te stellen of werkvorm in te zetten. Volgens mij zet je hierbij veel van je zintuigen in! 

Wat kan je zeggen over de vitaliteitscoaching van Linda?

Ik prijs me zeer gelukkig dat ik dankzij de het coachingstraject bij Linda meer inzicht heb gekregen in o.a. mijn kwaliteiten, valkuilen en kernwaarden. Daarnaast heb ik van haar vele praktische tips gekregen die ik kan inzetten in mijn dagelijks leven. Mede dankzij Linda’s vakkundigheid, enthousiasme, betrokkenheid en liefdevolle coaching heb ik veel over mezelf geleerd. Ik gun iedereen deze mooie investering in zichzelf!

Robin Fens

Adviseur Leren & Ontwikkelen

Vitaliteitscoaching

Lieve Linda,

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor jouw advies om meer te gaan bewegen en trainen. Ik sport nu elke dag van de week een half uur in de sportschool Curves. Deze school is op een paar minuten lopen van mijn huis, dus niet gaan is eigenlijk geen optie meer.

Na 6 maanden trainen is mijn zwangerschapsbuikje verdwenen, maar belangrijker nog: mijn postuur is verbeterd, ik voel me sterker, slaap beter en heb bakken met energie gekregen. In de eerste maanden na ons gesprek was het zomer, en werd mijn dochtertje vaak om 6.00 uur ´s ochtends wakker. In plaats van door het huis dwarrelen, wachtend tot de rest wakker wordt, ben ik op jouw aanraden gaan wandelen op nuchtere maag.

Ik heb zo ontzettend veel mooie zonsopgangen gezien! En mooie momenten beleeft, samen met mijn dochtertje. De ontbijtjes na een uur wandelen smaakten plotseling ook erg goed. Inmiddels is het wat donkerder buiten ´’s ochtends, en moet ik weer een nieuw moment gaan kiezen om nuchter te gaan wandelen. Maar al met al heb ik ontzettend veel meer energie gekregen. Ik kan het iedereen aanraden!

Hieke Voorberg

Digital Nomad, www.contentisima.nl en www.casalunya.nl

Stress- en ondernemers coachingtraject

Al lange tijd ben ik eigenlijk gewoon opzoek naar mezelf, maar hoe doe je dat jezelf vinden?
De afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd met steeds tijdelijk resultaat.

Vorig jaar ben ik gescheiden en daarnaast kreeg ik ook totaal geen energie van mijn huidige baan. Ook kreeg ik lichamelijk wat klachten wat normaal gesproken eigenlijk zelden voor komt. Voor mij een teken dat het nu echt tijd werd om mezelf te vinden. Ik kwam overspannen thuis te zitten en via via kwam Linda op mijn pad.

En wat een klik was er meteen! Het voelt alsof je met een vriendin zit te kletsen.

Met elke week de juiste tips en oefeningen kon ik meteen aan de slag en een bijzondere opstelling heeft de zaken uit het verleden opgelost.
Mede dankzij Linda zijn de eerste stappen richting mijn eigen praktijk gemaakt, een droom die steeds dichterbij komt.

Ik ben er nog niet maar er zijn al grote stappen gemaakt, op alle vlakken.
Linda, ik kijk er naar uit om de rest van de stappen te maken met jou als mijn coach!

Tamara van Kuijk

Moeder en kindercoach, De Piekerfabriek, Drunen

Stress- en ondernemers coachingtraject

De laatste jaren is er een hoop gebeurd in mijn leven. Dit heeft een behoorlijke impact gehad waardoor uit balans raakte. Dit voelde helemaal niet goed. Ik wilde de balans terug vinden en dat ook niet meer loslaten!

Ik had weinig energie, piekerde veel en was veel in mezelf gekeerd. Terwijl ik dit normaal niet heb, dus tijd om actie te ondernemen! En toen leerde ik Linda kennen!  Doordat zij met mij aan de slag ging, werden er snel dingen duidelijk en ik ben daarmee aan het werk gegaan. Ook heeft de bijzondere opstelling indruk gemaakt en veel inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kon ik dingen uit het verleden beter loslaten en een plek geven. Door de leefstijl- en voedingsadviezen ben ik bewuster geworden van wat ik eet en hoe ik leef.

Er zijn concrete stappen richting mijn eigen bedrijf gemaakt, en de klik was zo goed dat we zelfs zijn gaan samenwerken. Ik kan mijn positiviteit en energie nu veel beter vasthouden, weet weer wat ik wil en heb alle vertrouwen in de toekomst.

Linda, bedankt en ik zal regelmatig terugkomen bij jou als coach!

Cindy van Wijk

Fotograaf & Mama, Haarsteeg, Cindy van Wijk Fotografie

Leefstijl- en Voedingsanalyse

Linda, echt top wat je doet en hoe je dat doet! Binnen een uur had je me overtuigd zonder je overtuigend op te stellen. Door je heldere uitleg en suggesties kwamen we al snel uit op een plan op maat. Je luistert en sluit aan, zodat het ook echt mijn eigen plan is binnen de haalbare mogelijkheden.

Astrid van der Meulen

Orthopedagoog-generalist, Waalwijk

Leefstijl- en Voedingsanalyse

Ik heb een heel leuk en interessant gesprek gehad met Linda! Linda vertelt heel enthousiast over alles wat ze weet, het is erg duidelijk en leerzaam! Bedankt Linda, voor het inzicht wat je me hebt gegeven.
Je bent een leuke, spontane vrouw!

Angelique Hendriks

Tandartsassistent, Kaatsheuvel

Stress- en Burn-out coachingtraject

Na een pittige tijd in een burn-out te hebben gezeten, ben ik op het juiste moment met Linda in contact gekomen. Ik heb een coachtraject gevolgd bij haar omdat zij ook de kernoorzaken boven water brengt.

Zij heeft een hele fijne en rustige manier van werken, spiegelt ontzettend goed en weet de juiste gevoelens en gedachten naar boven te halen.

Niet alleen met het heden en de toekomst, maar ook met het verleden zijn we aan de slag gegaan. Onder andere door middel van een opstelling. Door Linda haar invoelingsvermogen en professionaliteit was dit een hele heftige, maar mooie ervaring.

Doordat zij iedere keer de juiste handvatten geeft, kan ik iedere dag met mijzelf aan de slag en kom ik steeds beter in balans.

Linda, dank je wel.

Fanny Weijkamp

Marketeer & Mama

Vitaliteitscoaching

Wat is het ontzettend fijn om door jou gecoacht te worden. Die spiegel voor te krijgen en bewustwording.

Heldere inzichten, makkelijke tools en goede begeleiding hebben mij ontzettend geholpen. Iedere keer een stapje dichter bij mijzelf en acceptatie over het hier en nu.

Iedereen zou bij jou aan moeten kloppen voor dat extra zetje om hun doelen te bereiken. Je bent een warm persoon en tegelijk zeg je wat nodig is om tot de kern te komen.
Je bent geduldig en pakt goed door. Je luistert echt naar iemand zijn/haar behoeftes. Ik ben weer trots op mijzelf!

Je biedt toevoeging om iemands doelen echt te behalen! Ga zo door en maak iedereen weer vrolijk en blij!

Kim van Oord-van Beek

Interior Designer & Mama, Kaatsheuvel

Leefstijl- en Voedingsanalyse

Ik heb een ontzettend leuk en leerzaam gesprek gehad met Linda. Het was voor mij een helder verhaal met tips
waar ik mee aan de slag kan om mezelf een betere en gezondere leefstijl aan te leren. Het was makkelijk praten
omdat ze me op mijn gemak stelde en er gelijk wel iets van een soort "klik" was. Ook niet onbelangrijk natuurlijk! Dank je wel Linda!

Jolanda Grootzwagers

Medewerkster Woningbouwstichting, Waalwijk

Linda heeft mij weer leren ademen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Dat klinkt misschien raar, want ademen gaat immers vanzelf. Echter is de manier van ademen en met welke gedachtegang, een wereld van verschil. En het bleef niet alleen bij dat ademen. Linda heeft mij veel inzichten gegeven waar ik mijn hele leven mee vooruit kan.

Stress periode

Gedurende een lange periode in mijn leven had ik veel stress vanuit mijn werk en privé leven. Tijdens  de eerste golf van het Covid-19 virus, kwam dat op een hoogtepunt. Mijn ademhaling was destijds zo hoog dat het wel leek of ik een marathon liep. Ik sprak in watervallen, mijn gedachten zaten vast in grote wervelstormen en ik wist even niet meer hoe ik alles moest doen. Mijn verstand kon het niet meer bijhouden en zei: STOP! Dit kan zo niet langer. Na die paar dagen, dat ik noodgedwongen echt even stilt stond, ben ik hulp gaan zoeken. Op zoek naar die persoon die mij weer balans kon geven in mijn leven. Ik koos bewust voor een coach die in de natuur werkte. Geen gesprekken voor mij tussen vier muren. Ik wilde buiten zijn en de frisse lucht in kunnen ademen.

Coaching in de natuur

Ik vond Linda via een korte zoektocht op internet. Haar manier van coaching sprak mij meteen aan en ik plande met haar een intake gesprek. Deze eerste wandeling was heel emotioneel maar voelde meteen goed en vertrouwd. En dit gevoel is tijdens het hele coaching traject gebleven. Linda gaf mij die handreikingen die ik echt nodig had. Ik merkte dat ik langzaam aan weer balans kreeg, want tijdens de wandelingen zag ik de schoonheid van de Loonse en Drunense Duinen weer. Ik kon weer waarnemen. Ik was uit mijn gedachten aan het stappen en weer aan het zien. Ook kwam het voelen weer terug. Een heftige ervaring. Want die knop weer aanzetten gaat niet zonder heftige emoties. Echter was het wel fijn. Ik voelde weer dat mijn hoofd en lichaam in balans waren.

Linda heeft mij weer helpen zien, voelen en ademen. Mijn leven is weer vol met rust, zelfzorg, creativiteit, vrolijkheid en lichtheid.

Ceciel van de Pas-Keuben

Freelance illustrator, www.cecielmaakt.nl

Ceciel van de Pas-Keuben

Illustrator, www.cecielmaakt.nl

Plan hieronder meteen je kennismaking of sessie in

Vitaliteitscoaching
Vitaliteitscoaching
Vitaliteitscoaching
Hoe kan ik je helpen?