De laatste jaren is het bedrijf Linda Hoogendoorn meerdere malen in de media verschenen. Hieronder vind je een overzicht:

Linda.nl

Regelmatig worden wij gevraagd voor een interview voor de Linda.meiden. Hartstikke leuk natuurlijk om wat kennis over te dragen en zo meer mensen te helpen met stress, burn-out, beter slapen, voeding etc. Lees hier de interviews voor de Linda.meiden. Linda in de Linda ­čśë

In de top 10 beste stresscoaches van Nederland 2023

Ik sta in de top 10 van stresscoaches van Nederland! Dat is natuurlijk een mooi compliment en ik hoop nog veel mensen te mogen helpen met stressklachten. Naast stressklachten begeleiden we ook met leefstijl, vitaliteit en burn-outs. Kenmerkend is het werken in de natuur, wat veel extra voordelen heeft. Je kunt de top 10 bij me opvragen. Het onderzoek was uitgevoerd door de drogisten test.

Twee grote artikelen in het weekblad Flair

Het eerste artikel is verschenen in de uitgave van 6 september 2023. Dit grote artikel van 10 pagina’s is een zelfhulpdossier: Nee leren zeggen. Wil je graag een kopie ontvangen? Je kunt de gratis pdf bij mij opvragen door een e-mail te sturen naar linda@lindahoogendoorn.nl

Het tweede artikel is van november 2023 en dit grote artikel is wederom een zelfhulpdossier. Dit keer over Onzekerheid. Het gaat veel in op EFT waarmee je de onderliggende oorzaken op kunt lossen, maar ook de praktische kant over hoe je meer uit je comfortzone kunt komen door te gaan doen. Wederom kun je hier een pdf bij mij opvragen door een e-mail te sturen naar linda@lindahoogendoorn.nl.

Beide artikelen zijn geschreven door Yvette Bax.

Het boek EFT van A tot Z

Linda Hoogendoorn staat in het boek EFT van A tot Z als EFT-behandelaar met een interview en video film waar je via het boek toegang tot hebt. Hierin wordt een EFT-sessie helemaal uitgewerkt.

EFT van a tot z
kennismaking Linda Hoogendoorn

De therapie of coaching kan online of in de natuur!

familie opstelling

Los diepgaande patronen op met behulp van een familie opstelling of traumaverwerking

“Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself”

Hoe kan ik je helpen?