De laatste jaren is het bedrijf Linda Hoogendoorn meerdere malen in de media verschenen. Hieronder vind je een overzicht:

Linda.nl

Regelmatig worden wij gevraagd voor een interview voor de Linda.meiden. Hartstikke leuk natuurlijk om wat kennis over te dragen en zo meer mensen te helpen met stress, burn-out, beter slapen, voeding etc. Lees hier de interviews voor de Linda.meiden. Linda in de Linda 😉

We staan in de top 10 van stresscoaches van Nederland! Dat is natuurlijk een mooi compliment en we hopen nog veel mensen te mogen helpen met stressklachten. Naast stressklachten begeleiden we ook met leefstijl, vitaliteit en burn-outs. Kenmerkend is het werken in de natuur, wat veel extra voordelen heeft. Je kunt de top 10 bij me opvragen.

Top 10 beste stresscoaches van Nederland van 2023

Het boek EFT van A tot Z

Linda Hoogendoorn staat in het boek EFT van A tot Z als EFT-behandelaar met een interview en video film waar je via het boek toegang tot hebt. Hierin wordt een EFT-sessie helemaal uitgewerkt.

EFT van a tot z

“Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself”

Neem hier contact op voor meer informatie
Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.