Linda Hoogendoorn

Training vitaliteit

Vitaliteit, verbinding, persoonlijke groei, voldoening en plezier zijn belangrijke thema’s voor een organisatie. Wil je graag dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en medewerkers met plezier en bevlogenheid werken? Hoe ga je hier nu op een toekomstbestendige manier mee om? Wat is er voor nodig om een echte gedrags- en cultuurverandering te bewerkstelligen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben opgeleid tot professioneel trainer en heb ruime ervaring in het geven van zowel training als coaching.

Hieronder wat inspiratie en mogelijkheden voor workshops en trainingen die hier op gericht zijn. Natuurlijk pas ik iedere training aan op dat wat er nodig is binnen een team of organisatie.

Een greep uit de organisaties waar ik onder andere met Holland Fit deze trainingen heb gegeven:

Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

Dyonne de Mari

Digital Transformer, De Piekerfabriek

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf

Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stress-vrij en vitaal leven?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stress-vrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.