trouw zijn aan jezelf

Training vitaliteit

 

Vitaliteit, verbinding, persoonlijke groei, voldoening en plezier zijn belangrijke thema’s voor een organisatie. Net als preventie, stress- en burn-out en duurzame inzetbaarheid.

  • Wil je graag dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en medewerkers met plezier en bevlogenheid werken?
  • Hoe ga je hier nu op een toekomstbestendige manier mee om? Hoe voorkom je dat medewerkers uitvallen met stress- en burn-out klachten?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben opgeleid tot professioneel trainer en heb ruime ervaring in het geven van workshops en trainingen.

Mijn aanbod Trainingen en Workshops

Hieronder wat inspiratie en mogelijkheden voor workshops en trainingen die hier op gericht zijn.

Een greep uit de organisaties waar ik deze workshops en trainingen heb gegeven, of een of meerdere medewerker(s) heb gecoacht:

Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

Dyonne van der Leer

Digital Transformer

DISC analyse
act master
Drijfveren Analyse

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf

Hoe kan ik je helpen?