Coaching natuur EFT

De begeleiding is zoveel mogelijk buiten in de natuur, met bewegen en zelf ervaren. Online of in mijn praktijk kan ook. Altijd persoonlijk en specifiek gericht op het verhogen van jouw autonomie. Zodat jij op jouw eigen wijze aan het roer staat van jouw leven. We kijken naar het herstellen van de fysieke, mentale, sociaal-emotionele, zingevingsbalans. Voor een nieuwe manier van leven en werken, met meer (innerlijke) rust en balans én optimaal presteren. Samen besteden we tijd aan wie jij bent en wat je wilt (en wat je niet wilt of kan). Je integreert een gezonde en vitale leefstijl die past in je huidige leven. Krijgt inzicht in patronen, laat blokkades los en verhoogt jouw bewustzijn. Je krijgt de tools en leert vaardigheden om dit in je leven en werk toe te passen. Zodat je anders met stress om gaat, en luistert naar de signalen van je lichaam. Het is jouw fundament waardoor je diepgaande relaties aan kan gaan en je bewuster in het leven staat. Je kwaliteit van leven zal toenemen en je zult je vol zelfvertrouwen en energiek voelen. Hierdoor ben je in staat om betere keuzes voor jezelf en anderen te maken en komt jouw hele ontwikkeling in een stroomversnelling.

De begeleiding is maatwerk. We stemmen altijd vooraf af wat jouw wensen en verwachtingen zijn.
Neem gerust contact op voor een advies.

Coaching in de natuur van de Loonse en Drunense Duinen

(Maar online of in mijn praktijk kan ook heel goed – ik begeleid mensen door heel Nederland en ook uit het buitenland)

Enkele voorbeelden waarvoor je bij mij terecht kan

=

Stress (klachten)

=

Burn-out

=

Angst

=

Trauma

=

Depressieve gevoelens

=

Rouwverwerking

=

Lusteloosheid en gebrek aan energie

=

ZELFontwikkeling

=

Persoonlijke ontwikkeling

=

Vitaliteit en gezonde leefstijl

=

Scheiding

=

Ontslag

=

Lichamelijke klachten

=

Terugkerende patronen (waarom overkomt mij dit steeds?)

=

Onzekerheid en twijfel

=

Zingevingsvragen

=

Piekeren en moeilijk loslaten

=

Balans werk-privé

=

Leiderschap

=

Gedragsverandering

Plan een adviesgesprek in met Linda!

Mijn werkwijze

Afhankelijk van je behoefte zijn er diverse coach- en therapievormen die ingezet worden:

  =

  Integrale wandelcoaching

  =

  ACT (Acceptance and Commitment Therapy – ik ben ACT master)

  =

  Optimal EFT (Emotional Freedom Techniques) – stress en traumaverwerking

  =

  Individuele familie opstellingen (in de natuur of in mijn praktijk), energetisch en met regressie

  =

  Integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching

  =

  DISC- en Drijfveren gedragsanalyse met rapport

  =

  Vitaliteitsprogramma A new way of living

  =

  En meer….

  Mocht je een vraag of probleem hebben wat er niet bijstaat, aarzel dan niet maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op, het is goed mogelijk dat ik iets voor je kan betekenen! Als je niet in de buurt woont en liever wel de natuur in gaat ipv online dan vind ik een passende coach voor jou

  Ik probeer zoveel mogelijk in de natuur en met de natuur te werken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de sessies online te doen, dit werkt heel goed en geeft extra focus en voor sommige sessies werk ik standaard online. Enkel een familie opstelling is altijd live, dus ookal woon je in Amsterdam dan vraag ik je 1 keer naar de Loonse en Drunense Duinen te komen als een opstelling passend is voor jou. Als ik een wachtlijst heb dan starten mensen al met het vitaliteitsprogramma A new way of living. Dit programma is heel toegankelijk en hiermee kun je prima zelf al aan de slag.

  coaching in de natuur
  wandelcoaching
  online coaching

  Veranderen start met inzicht en loslaten. Wij gaan samen aan de slag!

  Lees hieronder enkele recensies

  Waarin eerst mijn leven bestond uit veel stress en paniek. Bestaat deze momenteel meer uit acceptatie en positieve energie. Linda heeft mij geleerd goed om te gaan met mijn energie, het behoud, ontvangen en geven ervan. Deze balans was aardig zoek.

  De vele tips en tricks hoe om te gaan in bepaalde benauwde situaties waren en zijn nog steeds zeer waardevol. Daarnaast ook goed gekeken naar mijn eetpatroon, waarbij ik nu hardop durf te zeggen dat ik gevarieerder, lekkerder en gezonder eet.

  Linda bedankt voor alle fijne sessies in de mooie bossen. Dit heeft me erg goed gedaan!

  Tim

  Eigenaar Restaurant

  Vorig jaar liep ik, als leerkracht basisonderwijs, al een tijdje rond met burn-out klachten. Naast vermoeidheid en psychische klachten, kreeg ik steeds vaker ook lichamelijke klachten en stond ik op het punt om thuis te komen zitten. Daarnaast had ik, mede dankzij een aantal ziektegevallen in mijn directe omgeving, last van hypochondrie.
  Ik kwam terecht bij Linda Hoogendoorn en kon al snel terecht voor een intake. Tijdens dit gesprek kwam ze heel respectvol over en sprak ze veelal uit eigen ervaring. Na dit intakegesprek mocht ik al snel starten met de eerste sessies. Linda maakte een ‘behandelplan’ en de eerste weken had ik 2 sessies per week, in de natuur!

  Linda heeft het talent om je op een respectvolle manier aan het denken te zetten en te prikkelen waar nodig. Ze houdt je een spiegel voor, wat soms erg confronterend is. Maar daarnaast kan ze geweldig luisteren en  geeft ze je talloze handreikingen waar je die week mee verder komt.

  Als perfectionist ben ik niet makkelijk te overtuigen, maar al haar tips en handreikingen zijn theoretisch en vaak ook wetenschappelijk onderbouwd. Het is een vakvrouw, met een hart van goud!
  Ben je op zoek naar stresscoaching, neem contact op met Linda! Je gaat er geen spijt van krijgen.

  Roel

  Leerkracht basisonderwijs

  Wat zijn de talenten van Linda?

  Luisteren, patronen herkennen, Aanpassingsvermogen (doen wat op dat nodig is ipv wat zou ‘moeten’) Integriteit, Relatie opbouwen, Vertrouwensbasis opbouwen, Uitdagen, Spelenderwijs zichtbaar maken van bestaande patronen, Aanzetten tot zelfreflectie, Respectvol communiceren, Engelengeduld 😉

  Waar twijfelde je over voordat je met Linda ging samenwerken?

  Mijn twijfels vooraf waren voor kritisch van aard. Na talloze hulpverleners te hebben versleten, vraag je jezelf af: ‘wat kan deze me nu nog brengen’. Gelukkig bleken deze twijfels volledig ongegrond.

  Wat kan je zeggen over de coaching van Linda?

  Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

  Dyonne van der Leer

  Digital Transformer

  Linda is een echte professional. Haar oprechte, bevlogen en daadkrachtige aanpak, samen met haar intuïtieve, toegankelijke persoonlijkheid maken haar tot een topcoach. Ze heeft kennis van zaken en dringt snel door tot de kern. Ik kan haar zeker aanbevelen als sparringspartner, trainer of coach. Zowel voor zakelijke als persoonlijke ontwikkeling.

  Caroline Broos

  Bedrijfsmanager het Witte Kasteel, www.hetwittekasteel.nl

  Waar is Linda goed in?

  Het afstemmen op de behoeften van de coachee door te luisteren, te kijken en te voelen. Je weet de juiste elementen uit mijn verhaal te halen, dit samen te vatten en hierover de juiste (aanvullende) vraag te stellen of werkvorm in te zetten. Volgens mij zet je hierbij veel van je zintuigen in! 

  Wat kan je zeggen over de coaching van Linda?

  Ik prijs me zeer gelukkig dat ik dankzij de het coachingstraject bij Linda meer inzicht heb gekregen in o.a. mijn kwaliteiten, valkuilen en kernwaarden. Daarnaast heb ik van haar vele praktische tips gekregen die ik kan inzetten in mijn dagelijks leven. Mede dankzij Linda’s vakkundigheid, enthousiasme, betrokkenheid en liefdevolle coaching heb ik veel over mezelf geleerd. Ik gun iedereen deze mooie investering in zichzelf!

  Robin

  Adviseur Leren & Ontwikkelen

  Linda heeft mij weer leren ademen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Dat klinkt misschien raar, want ademen gaat immers vanzelf. Echter is de manier van ademen en met welke gedachtegang, een wereld van verschil. En het bleef niet alleen bij dat ademen. Linda heeft mij veel inzichten gegeven waar ik mijn hele leven mee vooruit kan.

  Stress periode

  Gedurende een lange periode in mijn leven had ik veel stress vanuit mijn werk en privé leven. Tijdens  de eerste golf van het Covid-19 virus, kwam dat op een hoogtepunt. Mijn ademhaling was destijds zo hoog dat het wel leek of ik een marathon liep. Ik sprak in watervallen, mijn gedachten zaten vast in grote wervelstormen en ik wist even niet meer hoe ik alles moest doen. Mijn verstand kon het niet meer bijhouden en zei: STOP! Dit kan zo niet langer. Na die paar dagen, dat ik noodgedwongen echt even stilt stond, ben ik hulp gaan zoeken. Op zoek naar die persoon die mij weer balans kon geven in mijn leven. Ik koos bewust voor een coach die in de natuur werkte. Geen gesprekken voor mij tussen vier muren. Ik wilde buiten zijn en de frisse lucht in kunnen ademen.

  Coaching in de natuur

  Ik vond Linda via een korte zoektocht op internet. Haar manier van stresscoaching sprak mij meteen aan en ik plande met haar een intake gesprek. Deze eerste wandeling was heel emotioneel maar voelde meteen goed en vertrouwd. En dit gevoel is tijdens het hele coaching traject gebleven. Linda gaf mij die handreikingen die ik echt nodig had. Ik merkte dat ik langzaam aan weer balans kreeg, want tijdens de wandelingen zag ik de schoonheid van de Loonse en Drunense Duinen weer. Ik kon weer waarnemen. Ik was uit mijn gedachten aan het stappen en weer aan het zien. Ook kwam het voelen weer terug. Een heftige ervaring. Want die knop weer aanzetten gaat niet zonder heftige emoties. Echter was het wel fijn. Ik voelde weer dat mijn hoofd en lichaam in balans waren.

  Linda heeft mij weer helpen zien, voelen en ademen. Mijn leven is weer vol met rust, zelfzorg, creativiteit, vrolijkheid en lichtheid.

  Ceciel

  Freelance illustrator en communicatie medewerker, Gemeente Heusden

  Lieve Linda, ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor jouw advies om meer te gaan bewegen en trainen. Ik sport nu elke dag van de week een half uur in de sportschool Curves. Deze school is op een paar minuten lopen van mijn huis, dus niet gaan is eigenlijk geen optie meer. Na 6 maanden trainen is mijn zwangerschapsbuikje verdwenen, maar belangrijker nog: mijn postuur is verbeterd, ik voel me sterker, slaap beter en heb bakken met energie gekregen. In de eerste maanden na ons gesprek was het zomer, en werd mijn dochtertje vaak om 6.00 uur ´s ochtends wakker. In plaats van door het huis dwarrelen, wachtend tot de rest wakker wordt, ben ik op jouw aanraden gaan wandelen op nuchtere maag. Ik heb zo ontzettend veel mooie zonsopgangen gezien! En mooie momenten beleeft, samen met mijn dochtertje. De ontbijtjes na een uur wandelen smaakten plotseling ook erg goed. Inmiddels is het wat donkerder buiten ´’s ochtends, en moet ik weer een nieuw moment gaan kiezen om nuchter te gaan wandelen. Maar al met al heb ik ontzettend veel meer energie gekregen. Ik kan het iedereen aanraden!

  Hieke Voorberg

  Makelaar, www.casalunya.nl

  Al lange tijd ben ik eigenlijk gewoon opzoek naar mezelf, maar hoe doe je dat jezelf vinden?
  De afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd met steeds tijdelijk resultaat.

  Vorig jaar ben ik gescheiden en daarnaast kreeg ik ook totaal geen energie van mijn huidige baan. Ook kreeg ik lichamelijk wat klachten wat normaal gesproken eigenlijk zelden voor komt. Voor mij een teken dat het nu echt tijd werd om mezelf te vinden. Ik kwam overspannen thuis te zitten en via via kwam Linda op mijn pad.

  En wat een klik was er meteen! Het voelt alsof je met een vriendin zit te kletsen.

  Met elke week de juiste tips en oefeningen kon ik meteen aan de slag en een bijzondere opstelling heeft de zaken uit het verleden opgelost.
  Mede dankzij Linda zijn de eerste stappen richting mijn eigen praktijk gemaakt, een droom die steeds dichterbij komt.

  Ik ben er nog niet maar er zijn al grote stappen gemaakt, op alle vlakken.
  Linda, ik kijk er naar uit om de rest van de stappen te maken met jou tijdens stresscoaching!

  Tamara van Kuijk

  Moeder en kindercoach, De Piekerfabriek, Drunen

  De laatste jaren is er een hoop gebeurd in mijn leven. Dit heeft een behoorlijke impact gehad waardoor uit balans raakte. Dit voelde helemaal niet goed. Ik wilde de balans terug vinden en dat ook niet meer loslaten!

  Ik had weinig energie, piekerde veel en was veel in mezelf gekeerd. Terwijl ik dit normaal niet heb, dus tijd om actie te ondernemen! En toen leerde ik Linda kennen!  Doordat zij met mij aan de slag ging, werden er snel dingen duidelijk en ik ben daarmee aan het werk gegaan. Ook heeft de bijzondere opstelling indruk gemaakt en veel inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kon ik dingen uit het verleden beter loslaten en een plek geven. Door de leefstijl- en voedingsadviezen ben ik bewuster geworden van wat ik eet en hoe ik leef.

  Er zijn concrete stappen richting mijn eigen bedrijf gemaakt, en de klik was zo goed dat we zelfs zijn gaan samenwerken. Ik kan mijn positiviteit en energie nu veel beter vasthouden, weet weer wat ik wil en heb alle vertrouwen in de toekomst.

  Linda, bedankt en ik zal regelmatig terugkomen bij jou als coach!

  Cindy van Wijk

  Fotograaf & Mama, Haarsteeg, Cindy van Wijk Fotografie

  Leefstijl- en Voedingsanalyse

  Linda, echt top wat je doet en hoe je dat doet! Binnen een uur had je me overtuigd zonder je overtuigend op te stellen. Door je heldere uitleg en suggesties kwamen we al snel uit op een plan op maat. Je luistert en sluit aan, zodat het ook echt mijn eigen plan is binnen de haalbare mogelijkheden.

  Astrid van der Meulen

  Orthopedagoog-generalist, Waalwijk

  Leefstijl- en Voedingsanalyse

  Ik heb een heel leuk en interessant gesprek gehad met Linda! Linda vertelt heel enthousiast over alles wat ze weet, het is erg duidelijk en leerzaam! Bedankt Linda, voor het inzicht wat je me hebt gegeven.
  Je bent een leuke, spontane vrouw!

  Angelique Hendriks

  Tandartsassistent, Kaatsheuvel

  Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself.

  ~ Rumi ~

  Hoe kan ik je helpen?