Over Linda

Er ontstaat bij mij een grote glimlach als ik hoor na een coachingstraject: “ik heb weer plezier en vertrouwen in de toekomst; ik ben dankbaar voor hoe ik ben gegroeid.” Ook geeft het mij energie te doen waar mijn passie en kracht ligt: door een aandachtige, diepgaande en coachende aanpak in de natuur jou weer terugbrengen naar jezelf, wie jij bent.

Mijn leven
In mijn dagelijkse leven ben ik moeder van drie prachtige dochters, getrouwd en woonachtig in het mooie Waalwijk. Ik houd van reizen, goede gesprekken, diepgang en lange zomeravonden. Ik ben een echt mensenmens, een creatieve denker en verbinder pur sang.

Ik heb jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt waarin ik vooral veel ondernemers heb begeleid. In 2016 heb ik na mijn burn-out mijn loopbaan een andere draai gegeven. Inmiddels ben ik alweer jaren werkzaam als stress- en burn-out-coach, vitaliteitscoach en trainer.

Door mijn burn-out vond ik mijn werkplezier
De burn-out waar ik in terecht kwam, is mijn grootste cadeau geweest om echt mijn hart te gaan volgen. Dat is voor mij een prachtige ontwikkelingsreis geweest om mijzelf te realiseren waar het voor mij om draait en wat mij drijft. Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ik veel heb geprobeerd en vele wegen heb bewandeld, en dat de coach aanpak met veel bewegen mij het meeste geholpen heeft.

Linda Hoogendoorn

Rust

Het geeft mij veel rust om de balans weer teruggevonden te hebben. Mijn leven lang ben ik graag in de natuur geweest. Na een lange wandeling is mijn hoofd weer leeg en komen er mooie inzichten. Deze inzichten maken een diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Coach

Persoonlijke ontwikkeling is een ware passie waar ik doorlopend mee bezig ben. Ik zie het als een groot voorrecht om deze ervaring en opgedane kennis te mogen delen. Naast mijn ervaring hebben mijn opleidingen mij een sterke onderbouwing en didactische basis gegeven. Zo ben ik onder meer opgeleid tot:

 

 • Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach (MARK academy, geaccrediteerde registeropleiding post-hbo)
 • Professioneel trainer (MARK Academy)
 • ACT “Acceptance and Commitment Therapy” (ACT in Actie)
 • Optimal EFT opleidng (NOVET opleidingen)
 • Systemisch coach (1:1 opstellingen, Annelies Voulon)
 • Maskers en karakterstructuren en systemisch waarnemen
 • Bewust hardlopen basis en verdiepingscursus (Loop jezelf beter)
 • Energiemanagement basis en verdieping (Intuitieve trainingen)
 • Procesbegeleiding bij trauma en schaduwwerk (innerlife opleidingen)
 • Omnium Healing (Hyacintha)
 • Stress- en burn-out begeleiding (Meulenberg)
 • Trainer Quickscan organisatie in Balans (Mark academy)
 • Verdieping leefstijl (Mark academy)
wandelcoach Waalwijk

Naar de kern
Veranderen start met loslaten en inzicht. Wij gaan samen aan de slag! Belangrijk in de coaching vind ik dat we de onderliggende oorzaken tot de kern oplossen. Samen besteden we daarom volop tijd aan jouw waarden, kwaliteiten en wat jouw drijfveren zijn. Ook integreren we een gezonde leefstijl die past in je huidige leven, krijg je inzicht in patronen, veranderen we negatieve gedachten en verhogen we jouw bewustzijn. Je krijgt hiermee tools aangereikt om duurzaam en versneld te herstellen uit je burn-out.

Een krachtig fundament!
Het is jouw fundament waardoor je bewuster in het leven staat en diepgaande relaties aan kan gaan. Je kwaliteit van leven zal toenemen en je zult je vol zelfvertrouwen voelen en meer energie hebben. Hierdoor ben je in staat om betere keuzes voor jezelf en anderen te maken en komt jouw hele ontwikkeling in een stroomversnelling.

Stichting EFT

Linda is aangesloten bij Stichting EFT.

DISC analyse
Drijfveren Analyse

“Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself”

Neem hier contact op voor meer informatie
Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stress-vrij en vitaal leven?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stress-vrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.