Tarieven

De tarieven voor het online programma met en zonder 1 op 1 coaching staan gewoon op de site. Voor de andere coachingtrajecten (die het meest gekozen zijn overigens) en trainingen of workshops kun je een adviesgesprek inplannen. Mensen kiezen voor mij vanwege deskundigheid, expertise, openheid, invoelingsvermogen, tot de kern komend en voor de persoonlijke klik. Ik plan dus graag een adviesgesprek met je, heel vaak direct met de eerste inzichten voor jou! Op die manier kunnen we kennismaken en krijg ik de gelegenheid om je te vertellen, laten zien en ervaren de coaching en training inhoudt. Tijdens ons gesprek bespreek ik dan ook de tarieven die ik hanteer. Deze tarieven baseer ik ook op hoeveel sessies ik denk nodig te hebben om jou goed te kunnen helpen. Of ik maak voor jouw organisatie een offerte voor een workshop of training. Ook denk ik met je mee als het gaat om hoe je een coachingstraject of workshop/training eventueel vergoed kan krijgen.

Laat financiën nooit een blokkade zijn voor een verandering in je leven.

Vergoeding

  • Door jouzelf: De beste investering die je kan doen is er een in jezelf zeggen ze wel eens. 
  • Via je werkgever: Vaak heeft een werkgever een budget voor de ontwikkeling en persoonlijke groei van het personeel. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Vaak hebben werkgevers een verzekering waardoor zij het ook weer vergoed krijgen.
  • Via jouw eigen onderneming: De kosten voor een coachingstraject worden door ondernemers vaak als zakelijke kosten opgevoerd, zie het als opleidingskosten voor jezelf.
  • Via jouw AOV: Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt vaak ook vergoedingen.
  • Heel vaak zetten mensen hun persoonlijk ontwikkelbudget of opleidingsbudget om een coachingstraject te doen.
  • Via je zorgverzekeraar: Een coach valt niet onder de primaire ziektekosten. Check bij jouw verzekeraar wat de mogelijkheden zijn. Soms wordt wel een deel vergoed als het in plaats van coaching ‘counseling wordt genoemd of ‘mindfulness traject’. Soms wordt het als preventieve interventie gezien en is er deels vergoeding.

Wil je kennismaken?

Plan je kennismaking meteen in mijn agenda: Agenda Linda
Als mijn manier van begeleiding je wel aanspreekt maar je woont niet in de buurt, dan kun je toch contact opnemen. Ik help je namelijk om een passende therapeut of coach te vinden en heb samenwerkingen door heel Nederland!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Voor intakes en kennismakingen plan ik per direct ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stressklachten snel geholpen wilt worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. bel of WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik vrij moeilijk bereikbaar ivm de coachsessies, dus spreek gerust iets in.

Plan hier meteen je gratis en vrijblijvende kennismaking of afspraak in met Linda

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

vitaliteitscoach

Ik gebruik je gegevens alleen om je een email terug te sturen. Ik houd zelf ook niet van spam en ik ga veilig met je gegevens om.

Hoe kan ik je helpen?