COACH TARIEVEN

Essentieel om een intake te doen voordat je de coaching start.

Ik begrijp dat je wilt weten wat de coach tarieven zijn. Toch plaats ik ze niet op de website. Dat doe ik omdat ik ervan overtuigd ben dat de coach tarieven niet doorslaggevend moeten zijn in jouw keuze om door mij gecoacht te worden. Ik sta voor kwaliteit, maatwerk begeleiding en voor de persoonlijke klik. Ik maak dus graag eerst kennis met je, eventueel direct met de eerste inzichten voor jou! Op die manier kunnen we kennismaken en krijg ik de gelegenheid om je te vertellen, laten zien en ervaren de coaching inhoudt. Tijdens ons gesprek bespreek ik dan ook de tarieven die ik hanteer. Deze coach tarieven baseer ik ook op hoeveel sessies ik denk nodig te hebben om jou goed te kunnen helpen. Ook denk ik met je mee als het gaat om hoe je een coachtraject eventueel vergoed kan krijgen.

Wil je kennismaken?

Plan je kennismaking meteen in via deze link: Agenda 

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Voor intakes en kennismakingen plan ik per direct ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stressklachten snel geholpen wilt worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. bel of WhatsApp op 06 29 58 10 81. Telefonisch ben ik vrij moeilijk bereikbaar ivm de coachsessies, dus spreek gerust iets in.

4 + 5 =

coach tarieven

Doe de gratis check en zie hoe het staat met jouw leefstijl en vitaliteit!

Schrijf je hieronder in en ontvang de check direct in je e-mail

A new way of living

Ik gebruik je gegevens alleen om je een email terug te sturen. Ik houd zelf ook niet van spam en ik ga veilig met je gegevens om.