TARIEVEN

Essentieel om een intake te doen voordat je de coaching start.

Ik begrijp dat je wilt weten wat de tarieven zijn. Toch plaats ik ze niet op de website. Dat doe ik omdat ik ervan overtuigd ben dat de tarieven niet doorslaggevend moeten zijn in jouw keuze om door mij gecoacht en begeleid te worden. Ik sta voor kwaliteit, maatwerk begeleiding en voor de persoonlijke klik. Ik maak dus graag eerst kennis met je, heel vaak direct met de eerste inzichten voor jou! Op die manier kunnen we kennismaken en krijg ik de gelegenheid om je te vertellen, laten zien en ervaren de coaching en therapie inhoudt. Tijdens ons gesprek bespreek ik dan ook de tarieven die ik hanteer. Deze tarieven baseer ik ook op hoeveel sessies ik denk nodig te hebben om jou goed te kunnen helpen. Ook denk ik met je mee als het gaat om hoe je een coachingstraject eventueel vergoed kan krijgen. Vergoeding kan vaak afhankelijk van je zorgverzekeraar. Daarnaast is het bij werknemers meestal zo dat de werkgever ook vergoedingen biedt, meestal vergoeden ze het gehele traject, soms een deel. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt vaak ook vergoedingen. Heel vaak zetten mensen hun persoonlijk ontwikkelbudget of opleidingsbudget om een coachingstraject te doen.

Wil je kennismaken?

Plan je kennismaking meteen in mijn agenda: Agenda Linda
Als mijn manier van begeleiding je wel aanspreekt maar je woont niet in de buurt, dan kun je toch contact opnemen. Ik help je namelijk om een passende therapeut of coach te vinden en heb samenwerkingen door heel Nederland!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Voor intakes en kennismakingen plan ik per direct ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stressklachten snel geholpen wilt worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. bel of WhatsApp op 06 29 58 10 81. Telefonisch ben ik vrij moeilijk bereikbaar ivm de coachsessies, dus spreek gerust iets in.

Plan hier meteen je gratis en vrijblijvende kennismaking of afspraak in met Linda

coach tarieven

A new way of living

vitaliteitscoach

Ik gebruik je gegevens alleen om je een email terug te sturen. Ik houd zelf ook niet van spam en ik ga veilig met je gegevens om.

Hoe kan ik je helpen?