Welkom!

Met veel passie en plezier werk ik als vitaliteit, stress, burn-out coach in de natuur/online en als bevlogen trainer. Daarbij werk ik diepgaand met bewezen therapieën maar ook met trauma, emotionele blokkades en 1 op 1 familie opstellingen. Het succes van een coachingstraject hangt voor 30% af van de “klik” die je hebt met je coach. Het is belangrijk dat je je open kunt stellen. Dat is de reden dat ik altijd een gratis en vrijblijvende kennismaking/intake inplan. In de natuur, in mijn praktijk, maar online kan natuurlijk ook. Ik begeleid mensen door heel Nederland en ook uit het buitenland.

Ik werk vanuit de Galgenwiel in Waalwijk (Loonse en Drunense Duinen). Maar woon je niet in de buurt en wil je graag wel het bos in en niet online, dan help ik je met een passende coach vinden bij jou in de buurt. Ik werk samen met coaches door heel Nederland en help je de juiste coach te vinden. Ook begeleid ik je met de communicatie richting eventuele werkgever of bedrijfsarts. Daarnaast ben ik vitaliteitsadviseur binnen organisaties en geef ik trainingen en workshops op het gebied van stress, vitaliteit en energiemanagement.

Online vitaliteitsprogramma A new way of living met/zonder coaching

Wil je zelf meteen actief aan de slag met jouw vitaliteit? Dan is het vitaliteitsprogramma A new way of living misschien wel iets voor je. In 9 modules begeleid ik je met veel praktische coaching oefeningen, meditaties, visualisaties, werkboeken en nog veel meer. Geen taaie stof, maar praktisch en meteen toepasbaar. Er is een variant waarbij je meteen zelf aan de slag kan, en ook een met 1 op 1 coaching erbij. Dit programma is zowel geschikt voor particulieren als medewerkers binnen een organisatie.

Training Vitaliteit en workshops stress en energiemanagement

Naast coach ben ik een ervaren trainer en ik denk ook graag mee binnen jouw organisaties wat er nodig is. Ben je HR adviseur of leidinggevende en wil je graag een offerte of advies over wat passend is binnen jouw team/organisatie? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

wandelcoach Waalwijk
Hoe kan ik je helpen?