Welkom!

Met veel passie en plezier werk ik als vitaliteit, stress, burn-out- en wandelcoach in de natuur. Daarbij werk ik diepgaand met bewezen therapieën maar ook met trauma en familie opstellingen. Het succes van een coachingstraject hangt voor 30% af van de “klik” die je hebt met je coach. Het is belangrijk dat je je open kunt stellen. Dat is de reden dat ik altijd een gratis en vrijblijvende kennismaking/intake inplan. Liefst in de natuur, maar online kan natuurlijk ook.

Ik werk vanuit de Galgenwiel in Waalwijk (Loonse en Drunense Duinen). Maar woon je niet in de buurt en wil je graag wel het bos in, dan help ik je met een passende coach vinden bij jou in de buurt. Ik werk samen met coaches door heel Nederland en help je de juiste coach te vinden. Ook begeleid ik je met de communicatie richting eventuele werkgever of bedrijfsarts.

Ben je HR-manager of leidinggevende?

Neem dan contact met mij op via de contactpagina. Zo kan ik je vragen goed beantwoorden. Naast coach ben ik een ervaren trainer en ik denk ook graag mee binnen jouw organisaties wat er nodig is.

 

 

wandelcoach Waalwijk
Hoe kan ik je helpen?