Wandelcoaching

EnergyTalk online coachsessie

Wil jij een check van jouw energie en vitaliteit? Heb jij last van stress of wil je met een vitaliteitsexpert praten? Bij deze energieke online EnergyTalk komen we razendsnel bij de kern én de verbanden op fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en zingevingsvlak. Hoe ga jij weer aan het roer staan van jouw leven? Wat kan je doen aan stress, gebrek aan energie, moeite met thuiswerken etc? Wat heb jij op dit moment nodig? Je krijgt praktische, concrete handvaten en de juiste richting zodat jij zelf precies weet wat je kan doen of wat je niet moet doen :).

Deze korte en krachtige energyboosts zijn bijzonder geschikt voor medewerkers binnen organisaties en voor ondernemers en ZZP-ers die bijvoorbeeld een jaarlijkse check willen doen.
Binnen een uur komen we echt to the point. Zo heb je heel snel de juiste inzichten. Daarnaast geef ik je de juiste tools zodat je weet hoe je bijvoorbeeld weer in balans kan komen of meer energie kan krijgen.

Het gesprek is duurt 60 minuten en is een meeting via Teams, Zoom of Google Meet. Je krijgt een samenvatting van het gesprek per e-mail.

 

Wandelcoaching

EnergyWalk wandelcoaching

Wil jij een check van jouw energie en vitaliteit? Heb jij last van stress of wil je met een vitaliteitsexpert praten? Bij deze energieke live EnergyWalk komen we razendsnel bij de kern én de verbanden op fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en zingevingsvlak. Hoe ga jij weer aan het roer staan van jouw leven? Wat kan je doen aan stress, gebrek aan energie, moeite met thuiswerken etc? Wat heb jij op dit moment nodig? Je krijgt praktische, concrete handvaten en de juiste richting zodat jij zelf precies weet wat je kan doen of wat je niet moet doen :).

Deze korte en krachtige energyboosts zijn bijzonder geschikt voor medewerkers binnen organisaties en voor ondernemers en ZZP-ers die bijvoorbeeld een jaarlijkse check willen doen.
Binnen een uur komen we echt to the point. Zo heb je heel snel de juiste inzichten. Daarnaast geef ik je de juiste tools zodat je weet hoe je bijvoorbeeld weer in balans kan komen of meer energie kan krijgen.

De EnergyWalk bevat metingen zoals:
– een stress- en ontspanningstest met behulp van biofeedbackapparatuur (HRV en hartcoherentie volgens HeartMath instituut)

Het gesprek is wandelend in de natuur. Startpunt is dan De Galgenwiel, Burgemeester Smeelelaan 124 in Waalwijk.
Op locatie elders is ook mogelijk.

 

Wil jij weer de regie nemen over jouw leven? Kies jij voor jouw gezondheid en geluk? Wil jij bewust Zijn in elke situatie?

Dat kan met (preventieve) stress- en burnoutcoaching voor het MKB, ondernemers en ZZP-ers.
Dit zijn de thema’s van de coaching die aan bod kunnen komen. Iedereen is anders, dus we kijken altijd wat er nodig is voor jou persoonlijk.

Met de Online Vitality Check en Vitality Check kijken we naar deze thema’s. Wil jij een (jaarlijkse) check om te kijken hoe het er voor staat?

Fysiek

– Leefstijl

– Bewegen en trainen

– Leefstijl- en voeding

– Slapen

– Hormonale balans

– Rust en ontspanning

– Energiegevers- en energienemers

– Hoe houd je jouw batterij opgeladen

 

Mentaal

– Stoppen met denken, starten met voelen

– Meditatie en mindfulnes

– Omzetten van negatieve gedachten, gevoelens en overtuigingen

– Mentale kracht/creativiteit

– Visie

– Stressreductie

– Transparante verwachtingen

 

Zingeving

– Jouw kernwaarden komen overeen met je bedrijf

– Wie ben ik, wie ben ik niet; identiteit

– Wat drijft mij?

– Je passie volgen

– Wat zijn jouw talenten, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen

– Van betekenis zijn in werk en leven

– Wat is mijn missie

Leiderschap

– Regie op jouw leven

– Persoonlijk en professioneel leiderschap

– Prioriteiten stellen

– Proactiviteit

– Balans werk en privé

– Managen van verwachtingen

– Praktische handvaten en vaardigheden

 

Sociaal-emotioneel

– In verbinding zijn met mijzelf en de ander

– Gevoelens en emoties

– Communicatie en verbinding

– Sociale authentieke relaties

– Wij-gevoel

– Veiligheid, respect en vertrouwen

– Grenzen stellen en houden, assertiviteit

Kies jij voor jouw gezondheid en geluk? Kies jij voor een stressvrij leven? Ga dan nu deze uitdaging aan en maak een afspraak voor Wandelcoaching of een Energytalk coachsessie!

Burn-out klachten tijdens corona-tijd: zo herken je ze

Donkere dagen en dan nu ook nog eens de aangescherpte maatregelen met corona. Het zorgt voor minder energie, stress en misschien ook burn-out klachten. Binnenkort geef ik hierover in samenwerking met Holland Fit een workshop bij Eindhoven Airport. Hierbij deel ik...

Executive coaching bij burn-out: leven met meer liefde voor jezelf

Dan heb je het zo ver geschopt dat je 20 miljoen euro omzet draait en actief bent in 22 landen. En dan beland je tóch in een burn-out. Het overkwam Bilal Çaki (31) van halal-kip familiebedrijf Bilal Group omdat hij dacht dat híj het beste was in alles en niet kon...

Nieuw! Het meest complete online trainingsprogramma bij burn-out en stress

Eigenlijk zouden we allemaal eens een keer in ons leven op ´stressles´ moeten. Stress hoort erbij, en is in principe gezond. Toch kun je er last van krijgen als je te lang met zware stress leeft. Er zijn veel goede manieren om om te gaan met stress, alleen weet niet...

Werkgeluk: start elke werkdag met energieke kriebels

Start jij je werkdag met buikpijn of voel je energieke kriebels en goede zin? Werk neemt een groot deel in van je leven en daarom is werkgeluk ook zo belangrijk. Wat is werkgeluk? Volgens werkgelukdeskundige Inge van de Pol van BHappy@work bestaat werkgeluk onder...

Persoonlijke drijfveren ontdekken voor meer werkgeluk

Persoonlijke drijfveren ontdekken is de eerste stap naar meer werkgeluk. Maar hoe doe je dat, werk maken of vinden waar je superveel energie van krijgt, passend bij wat jou drijft? In dit blog vertel ik hoe ik mijn (financieel) zekere baan bij de bank opgaf om coach...

EFT: een mooie techniek om angsten en blokkades op te heffen

 Het is de misselijkmakende knoop in je maag. Dat zware gevoel in je hart. In mijn geval: je duizelig voelen of het gevoel hebben dat je flauw gaat vallen. Soms wordt je belemmerd door emoties, angsten en blokkades waarbij je niet weet waar ze vandaag komen. En je...

Zo start je weer met sporten en bewegen tijdens een burn-out

Tijdens een burn-out is meer bewegen heel belangrijk. Tijdens het sporten en bewegen maak je namelijk het geluksstofje endorfine aan, waar je blij van wordt en je de kracht geeft om beter voor jezelf te zorgen. Mandy Glaudemans is personal trainer en geeft in mijn...

Mindfull tekenen: ontspannen op een leuke en creatieve manier

Binnenkort open ik de deuren van mijn online academie. Daarin neemt Ceciel van der Pas, oprichter van het creatieve bedrijf Ceciel Maakt, via een les mindfull tekenen ons mee in de wereld ontspannen met pen, papier en kleur. Zij is een getalenteerd illustrator die...

Jouw nieuwe gedrag en gewoontes volhouden: zo lukt het wel

Je gedrag veranderen is een mooie reis waar ik dagelijks mensen bij help. Wandelend door de bossen, of in gesprek in mijn praktijk. Binnenkort kun je in mijn online academie ook lessen volgen. Wat ik merk in de coachtrajecten is dat nieuw gedrag lastiger vol te houden...

Loslaten en accepteren: 3 stappen naar een vrijer en zorgelozer leven

Leren loslaten en accepteren zorgt ervoor dat je het jezelf een stuk minder moeilijk maakt. Heel veel mensen hebben moeite met loslaten, omdat niet loslaten een vorm is van controle willen houden. Hoe kan ik leren loslaten, vragen veel mensen mij. In dit blog leg ik uit wat loslaten precies inhoudt en hoe je het kunt leren.

Na een pittige tijd in een burn-out te hebben gezeten, ben ik op het juiste moment met Linda in contact gekomen. Ik heb een coachtraject gevolgd bij haar omdat zij ook de kernoorzaken boven water brengt.

Zij heeft een hele fijne en rustige manier van werken, spiegelt ontzettend goed en weet de juiste gevoelens en gedachten naar boven te halen.

Niet alleen met het heden en de toekomst, maar ook met het verleden zijn we aan de slag gegaan. Onder andere door middel van een opstelling. Door Linda haar invoelingsvermogen en professionaliteit was dit een hele heftige, maar mooie ervaring.

Doordat zij iedere keer de juiste handvatten geeft, kan ik iedere dag met mijzelf aan de slag en kom ik steeds beter in balans.

Linda, dank je wel.

Fanny Weijkamp

Marketeer & Mama

Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

Dyonne de Mari

Digital Transformer, De Piekerfabriek

Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself.

~ Rumi ~

Ja, neem contact met mij op!