Wandelcoaching

EnergyTalk online coachsessie

Wil jij een check van jouw energie en vitaliteit? Heb jij last van stress of wil je met een vitaliteitsexpert praten? Bij deze energieke online EnergyTalk komen we razendsnel bij de kern én de verbanden op fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en zingevingsvlak. Hoe ga jij weer aan het roer staan van jouw leven? Wat kan je doen aan stress, gebrek aan energie, moeite met thuiswerken etc? Wat heb jij op dit moment nodig? Je krijgt praktische, concrete handvaten en de juiste richting zodat jij zelf precies weet wat je kan doen of wat je niet moet doen :).

Deze korte en krachtige energyboosts zijn bijzonder geschikt voor medewerkers binnen organisaties en voor ondernemers en ZZP-ers die bijvoorbeeld een jaarlijkse check willen doen.
Binnen een uur komen we echt to the point. Zo heb je heel snel de juiste inzichten. Daarnaast geef ik je de juiste tools zodat je weet hoe je bijvoorbeeld weer in balans kan komen of meer energie kan krijgen.

Het gesprek is duurt 60 minuten en is een meeting via Teams, Zoom of Google Meet. Je krijgt een samenvatting van het gesprek per e-mail.

 

Wandelcoaching

EnergyWalk wandelcoaching

Wil jij een check van jouw energie en vitaliteit? Heb jij last van stress of wil je met een vitaliteitsexpert praten? Bij deze energieke live EnergyWalk komen we razendsnel bij de kern én de verbanden op fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en zingevingsvlak. Hoe ga jij weer aan het roer staan van jouw leven? Wat kan je doen aan stress, gebrek aan energie, moeite met thuiswerken etc? Wat heb jij op dit moment nodig? Je krijgt praktische, concrete handvaten en de juiste richting zodat jij zelf precies weet wat je kan doen of wat je niet moet doen :).

Deze korte en krachtige energyboosts zijn bijzonder geschikt voor medewerkers binnen organisaties en voor ondernemers en ZZP-ers die bijvoorbeeld een jaarlijkse check willen doen.
Binnen een uur komen we echt to the point. Zo heb je heel snel de juiste inzichten. Daarnaast geef ik je de juiste tools zodat je weet hoe je bijvoorbeeld weer in balans kan komen of meer energie kan krijgen.

De EnergyWalk bevat metingen zoals:
– een stress- en ontspanningstest met behulp van biofeedbackapparatuur (HRV en hartcoherentie volgens HeartMath instituut)

Het gesprek is wandelend in de natuur. Startpunt is dan De Galgenwiel, Burgemeester Smeelelaan 124 in Waalwijk.
Op locatie elders is ook mogelijk.

 

Wil jij weer de regie nemen over jouw leven? Kies jij voor jouw gezondheid en geluk? Wil jij bewust Zijn in elke situatie?

Dat kan met (preventieve) stress- en burnoutcoaching voor het MKB, ondernemers en ZZP-ers.
Dit zijn de thema’s van de coaching die aan bod kunnen komen. Iedereen is anders, dus we kijken altijd wat er nodig is voor jou persoonlijk.

Met de Online Vitality Check en Vitality Check kijken we naar deze thema’s. Wil jij een (jaarlijkse) check om te kijken hoe het er voor staat?

Fysiek

– Leefstijl

– Bewegen en trainen

– Leefstijl- en voeding

– Slapen

– Hormonale balans

– Rust en ontspanning

– Energiegevers- en energienemers

– Hoe houd je jouw batterij opgeladen

 

Mentaal

– Stoppen met denken, starten met voelen

– Meditatie en mindfulnes

– Omzetten van negatieve gedachten, gevoelens en overtuigingen

– Mentale kracht/creativiteit

– Visie

– Stressreductie

– Transparante verwachtingen

 

Zingeving

– Jouw kernwaarden komen overeen met je bedrijf

– Wie ben ik, wie ben ik niet; identiteit

– Wat drijft mij?

– Je passie volgen

– Wat zijn jouw talenten, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen

– Van betekenis zijn in werk en leven

– Wat is mijn missie

Leiderschap

– Regie op jouw leven

– Persoonlijk en professioneel leiderschap

– Prioriteiten stellen

– Proactiviteit

– Balans werk en privé

– Managen van verwachtingen

– Praktische handvaten en vaardigheden

 

Sociaal-emotioneel

– In verbinding zijn met mijzelf en de ander

– Gevoelens en emoties

– Communicatie en verbinding

– Sociale authentieke relaties

– Wij-gevoel

– Veiligheid, respect en vertrouwen

– Grenzen stellen en houden, assertiviteit

Kies jij voor jouw gezondheid en geluk? Kies jij voor een stressvrij leven? Ga dan nu deze uitdaging aan en maak een afspraak voor Wandelcoaching of een Energytalk coachsessie!

Coaching in Brabant, in de natuur van Waalwijk, Raamsdonksveer en De Moer

De laatste jaren is mijn werkgebied behoorlijk uitgebreid. Niet enkel mensen uit omgeving Waalwijk komen naar mij toe voor begeleiding, steeds meer mensen uit heel Brabant weten me te vinden. Coaching in Brabant vanuit de Loonse en Drunense Duinen, Huis ter Heide en...

Nee zeggen, waarom is dat zo moeilijk?

Waarom is nee zeggen eigenlijk zo moeilijk? Want nee zeggen tegen een ander, is ja zeggen tegen jezelf. Nee zeggen levert ons meer rust en balans op. En zorgt ervoor dat we meer dingen doen die we wel willen. Simpel toch, zou je denken? Gewoon vaker nee zeggen en...

Hoog in je energie zijn, de beste tips

  Hoog in je energie zijn, wat betekent dat en hoe doe je dat? Als je laag in je energie bent, voel je je snel moe, somber of lusteloos. Je ziet de dingen makkelijker negatief. En je bent net een spons. Je trekt negatieve gebeurtenissen makkelijker aan. Het is...

Trouw zijn aan jezelf, hoe doe je dat?

Natuurlijk wil je trouw zijn aan jezelf. Loyaal zijn naar jezelf, eerlijk zijn tegen jezelf. Maar vaak zijn we oneerlijk, niet trouw en luisteren we meer naar ons hoofd dan naar ons Zelf. Met alle gevolgen van dien. Want ontrouw komt met een prijs. In een relatie kun...

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf. Wat betekent dit nou eigenlijk? Net alsof je overal invloed op hebt! Sommige veranderingen, daar kan je toch echt niks aan doen. Die overkomen je. Het ontslag van je baan na je burn-out, hoe andere mensen tegen je...

Stressreductie: ontdek jouw stresstype en bekijk de preventieve tips

  Wist je dat jouw persoonlijkheid een hele grote rol speelt in hoe jij stress ervaart? Dat betekent dat jij jouw stress kunt managen op basis van hoe jij bent en jouw kleurenprofiel. Zowel op de werkvloer, zoals ik al eerder schreef in een blog, als privé. Wil...

Zingeving bij een burn-out: ontdek wat je écht wilt

Wat heeft het allemaal voor zin? Die vraag kan door je hoofd spelen als door een burn-out tot niets meer in staat bent, en je lusteloos en oververmoeid voelt. Bij een burn-out is je zingeving helemaal weg omdat je batterij zo leeg is dat alles teveel is. Je hebt dan...

Geloven in jezelf: zo lukt het je wel!

Geloven in jezelf: als je zelfvertrouwen hebt dan werkt dat positief door op alle gebieden van je leven. Ook al faal je een keer, het is nog oké. Want je leeft vanuit een basisvertrouwen dat jij oké bent. Als je niet in jezelf gelooft, dan vertoon je eerder een...

Innerlijke rust in plaats van stress: zo pak je het aan

Vaak hoor ik mensen: ik wil minder stress willen. Als dat is wat je wilt, dan wil je eigenlijk meer innerlijke rust. Maar wat is dat eigenlijk, innerlijke rust? En waar start je? In dit blog leg ik dit uit.   Innerlijke rust: wat is dat eigenlijk? We zijn gewend...

Stress symptomen als richtingaanwijzer naar A new way of living

Vanochtend sprak ik hem tijdens een wandeling in het bos, een geplande intake en kennismaking. Een ondernemer met een eigen accountantskantoor. Hij vertelde dat hij geschrokken was van een klant van hem, die in een flinke burn-out was beland. Toen deze klant zijn...
Na een pittige tijd in een burn-out te hebben gezeten, ben ik op het juiste moment met Linda in contact gekomen. Ik heb een coachtraject gevolgd bij haar omdat zij ook de kernoorzaken boven water brengt.

Zij heeft een hele fijne en rustige manier van werken, spiegelt ontzettend goed en weet de juiste gevoelens en gedachten naar boven te halen.

Niet alleen met het heden en de toekomst, maar ook met het verleden zijn we aan de slag gegaan. Onder andere door middel van een opstelling. Door Linda haar invoelingsvermogen en professionaliteit was dit een hele heftige, maar mooie ervaring.

Doordat zij iedere keer de juiste handvatten geeft, kan ik iedere dag met mijzelf aan de slag en kom ik steeds beter in balans.

Linda, dank je wel.

Fanny Weijkamp

Marketeer & Mama

Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

Dyonne de Mari

Digital Transformer, De Piekerfabriek

Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself.

~ Rumi ~

Ja, neem contact met mij op!
Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwste blogs?

 Je kunt je hier inschrijven en dan ontvang je de informatie voortaan in je mailbox.

 

Je bent succesvol ingeschreven en ontvangt de nieuwste blogs. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.