Vitaliteit betekent in het kort: meer energie. Als je meer energie hebt kun je optimaal presteren en zit je lekker in je vel. Je bent fit, energiek, bewust, gezond, veerkrachtig en gelukkig. Als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach kijken we samen op integrale, ook wel holistische wijze naar jou zodat we de “lagen” vinden waar voor jou de groei te behalen is en help ik je grenzen stellen. Er zijn 5 lagen die met elkaar in verbinding staan en die we in balans gaan brengen.
1. IQ: de mind, gedachten; Welke belemmerende en bevorderende gedachten heb je. Hoe is je mentale kracht, wat is je visie? Pieker je veel of is je hoofd rustig?
2. EQ: emoties; Hoe kun je met je eigen emoties om gaan en met de emoties van anderen. Wat is van mij en wat is van de ander? Hoe stel ik grenzen?
3. FQ: fysiek; Hoe goed zorg je voor jezelf. Denk aan beweging, ontspanning, voeding en een gezond gewicht.
4. SQ: zingeving; Wat is jouw stip aan de horizon? Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit? Spirituele en intuïtive ontwikkeling, je identiteit en waarden.
5. Pro-activiteit: Persoonlijk leiderschap, prioriteiten en grenzen stellen, getting things done, jij staat aan het stuur van jouw leven.
Hiermee breng je ook body, mind & soul op één lijn, waardoor je de meeste bewuste, vitale en gelukkig versie van jezelf bent.

Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.