Wat is een integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Vitaliteit betekent in het kort: meer energie. Als je meer energie hebt kun je optimaal presteren en zit je lekker in je vel. Je bent fit, energiek, bewust, gezond, veerkrachtig en gelukkig. Als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach kijken we samen op integrale, ook wel holistische wijze naar jou zodat we de “lagen” vinden waar voor jou de groei te behalen is en help ik je grenzen stellen. Er zijn 5 lagen die met elkaar in verbinding staan en die we in balans gaan brengen.
1. IQ: de mind, gedachten; Welke belemmerende en bevorderende gedachten heb je. Hoe is je mentale kracht, wat is je visie? Pieker je veel of is je hoofd rustig?
2. EQ: emoties; Hoe kun je met je eigen emoties om gaan en met de emoties van anderen. Wat is van mij en wat is van de ander? Hoe stel ik grenzen?
3. FQ: fysiek; Hoe goed zorg je voor jezelf. Denk aan beweging, ontspanning, voeding en een gezond gewicht.
4. SQ: zingeving; Wat is jouw stip aan de horizon? Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit? Spirituele en intuïtive ontwikkeling, je identiteit en waarden.
5. Pro-activiteit: Persoonlijk leiderschap, prioriteiten en grenzen stellen, getting things done, jij staat aan het stuur van jouw leven.
Hiermee breng je ook body, mind & soul op één lijn, waardoor je de meeste bewuste, vitale en gelukkig versie van jezelf bent.

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.