Wat is een integrale of holistische kijk

Stel je hebt last van rug- en nekklachten. Je gaat naar de fysiotherapeut om het los te laten masseren. Maar het komt steeds weer vast te zitten. Daarna laat je op je werk je bureau aanpassen zodat je werkplek optimaal is. En toch blijven de klachten terugkomen.
Je gaat naar een integraal leefstijlcoach en deze kijkt naar het totale plaatje. Het blijkt dat de reden van je rug- en nekklachten is dat je verantwoordelijkheidsgevoel erg groot is. Daardoor maak je teveel uren en voel je ook altijd de “druk” om al het werk op te pakken. Dit veroorzaakt de spanning en daardoor blijven de klachten terugkomen. Als je nu de echte oorzaak aanpakt door aan je verantwoordelijkheidsgevoel te werken, verdwijnen de klachten blijvend.
Dit is een van de vele voorbeelden waarom het belangrijk om het probleem bij de kern aan te pakken. Het klinkt heel vanzelfsprekend, maar toch gaat het hier bijna altijd nog fout. Natuurlijk zal ik als integraal leefstijlcoach als dat nodig is ook doorverwijzen naar verdere specialisten die vervolgens met de juiste oorzaak aan de slag kunnen.

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.