Stel je hebt last van rug- en nekklachten. Je gaat naar de fysiotherapeut om het los te laten masseren. Maar het komt steeds weer vast te zitten. Daarna laat je op je werk je bureau aanpassen zodat je werkplek optimaal is. En toch blijven de klachten terugkomen.
Je gaat naar een integraal leefstijlcoach en deze kijkt naar het totale plaatje. Het blijkt dat de reden van je rug- en nekklachten is dat je verantwoordelijkheidsgevoel erg groot is. Daardoor maak je teveel uren en voel je ook altijd de “druk” om al het werk op te pakken. Dit veroorzaakt de spanning en daardoor blijven de klachten terugkomen. Als je nu de echte oorzaak aanpakt door aan je verantwoordelijkheidsgevoel te werken, verdwijnen de klachten blijvend.
Dit is een van de vele voorbeelden waarom het belangrijk om het probleem bij de kern aan te pakken. Het klinkt heel vanzelfsprekend, maar toch gaat het hier bijna altijd nog fout. Natuurlijk zal ik als integraal leefstijlcoach als dat nodig is ook doorverwijzen naar verdere specialisten die vervolgens met de juiste oorzaak aan de slag kunnen.

Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.