Betekenis van de levensboom en de kolibrie

Al jaren ben ik gek op de symboliek van de levensboom en de kolibrie. Deze zijn dan ook niet voor niks in het logo gekomen. De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, groei en ontwikkeling. En de levensboom is het Leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld, met zijn takken reikt hij naar de hemel. Voor mij is het ook: als jij zorgt voor goede voeding, goed voor je zelf zorgt en goed weet wie jij bent, dan sta je heel stevig, heb je diepe wortels. Alleen dan kan je heel groots groeien en geef je mooie vruchten. Je waait dan niet zomaar meer om, zoals een ondiep geworteld boompje. Hoe meer aandacht jij besteed aan persoonlijke ontwikkeling, goede voeding/selfcare, en je “onderbewuste”, hoe groter jij kan groeien, hoe vitaler en gelukkiger je bent.

De kolibrie is mijn favoriete vogel, hij staat voor vitaliteit. Vitaliteit is in het kort: meer energie.

“Wings to show you what you can become. Roots to remind you where you’re from.”

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.