Wil je mindful wandelen of een 1-op-1 EnergyWalk

Mindful wandelen is zorgen dat je helemaal in het “hier en nu” bent. Mindful is met “bewuste aandacht”. Deze aandacht is gericht op het huidige moment, het hier en nu, dat wat zich nu afspeelt. Met gerichte oefeningen vergroten we jouw bewuste aandacht. Het wordt daarna steeds makkelijker om vast te houden, het is als een spier die je traint. Als je die bewuste aandacht hebt, dan pieker je niet meer, je maalt niet meer. De gedachtestroom wordt stiller. Je maakt je geen zorgen over het verleden of de toekomst en kunt met je volledige aandacht bij dat zijn waar je dan mee bezig bent. In deze staat van “zijn” zorg je zo voor een hoge kwaliteit van alles wat je “doet”.
Je zult je na de wandeling meer ontspannen voelen, meer innerlijke rust ervaren en je raakt emotioneel meer in balans. We werken met stilte, ademhaling en zintuiglijke waarneming.

“Quiet the mind and the soul will speak”
~Ma Jaya Sati Bhagavati~

Een energywalk is een coachgesprek maar dan wandelend. Bij deze vorm van wandelcoaching word je in beweging gezet op fysiek niveau, maar juist ook op alle andere lagen. Dit is geheel afhankelijk van de coachvraag. Je voelt je daarna energiek en levendig, het werkt stress-verlagend. Er is weer losgezet waar je nog vastzat en dat geeft veel positieve energie. We werken altijd “in het moment” met dat wat er opkomt. Je hoeft dus niks voor te bereiden. Het is wel fijn als je vooraf aangeeft wat je vraag is, de rest gaat vanzelf. We werken op 1 thema per keer en maken gebruik van de elementen in de natuur.

“The secret of change is to focus al of your energy, not on fighting the old, but on building the new”
~Socrates~

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.