Investeren in je gezondheid, vitaliteit, geluk en persoonlijke ontwikkeling is altijd goed. Dit levert je altijd wat op. Natuurlijk is het fijn als je werkgever alles of een gedeelte vergoedt. In veel gevallen zijn hier mogelijkheden voor. Overleg dus met je werkgever of je bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkelbudget hiervoor kunt inzetten. Ook zonder persoonlijk ontwikkelbudget zijn er vaak mogelijkheden.
Ben je collectief verzekerd via Zilveren Kruis Achmea, dan kom je ook voor vergoeding in aanmerking. Ik vind het belangrijk coaching voor iedereen toegankelijk is. Als je wilt dat ik meedenk over de mogelijkheden, laat het dan gerust weten.
Ik word veel ingezet als ZZP’er binnen organisaties voor het geven van coaching en trainingen op het gebied van Vitaliteit, Geluk en Persoonlijke ontwikkeling. Dit kan voor jouw werkgever natuurlijk ook interessant zijn. Ook word ik veel ingezet bij 1-op-1 coachtrajecten met werknemers. Bijvoorbeeld na een burn-out of een dreigende burn-out. Ik begeleid je om op een fijne en goede manier weer terug in de arbeidsmarkt te komen.

Leefstijl Selfcare Vitaliteit Waalwijk

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwste blogs?

 Je kunt je hier inschrijven en dan ontvang je de informatie voortaan in je mailbox.

 

Je bent succesvol ingeschreven en ontvangt de nieuwste blogs. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.