Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in je gezondheid, vitaliteit, geluk en persoonlijke ontwikkeling is altijd goed. Dit levert je altijd wat op. Natuurlijk is het fijn als je werkgever alles of een gedeelte vergoedt. In veel gevallen zijn hier mogelijkheden voor. Overleg dus met je werkgever of je bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkelbudget hiervoor kunt inzetten. Ook zonder persoonlijk ontwikkelbudget zijn er vaak mogelijkheden.
Ben je collectief verzekerd via Zilveren Kruis Achmea, dan kom je ook voor vergoeding in aanmerking. Ik vind het belangrijk coaching voor iedereen toegankelijk is. Als je wilt dat ik meedenk over de mogelijkheden, laat het dan gerust weten.
Ik word veel ingezet als ZZP’er binnen organisaties voor het geven van coaching en trainingen op het gebied van Vitaliteit, Geluk en Persoonlijke ontwikkeling. Dit kan voor jouw werkgever natuurlijk ook interessant zijn. Ook word ik veel ingezet bij 1-op-1 coachtrajecten met werknemers. Bijvoorbeeld na een burn-out of een dreigende burn-out. Ik begeleid je om op een fijne en goede manier weer terug in de arbeidsmarkt te komen.

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda. Of vul onderstaand contactformulier in, mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.