Al 3 jaar droom ik ervan om nog meer mensen te kunnen helpen. En nu is het écht bijna zo ver. Deze lente open ik de deuren van mijn online academie. Met daarin modules, video’s, werkboeken en de beste tips & tricks en handvaten voor een nieuwe manier van leven. Speciaal voor wie een bepaalde onrust of stress ervaart of wilt herstellen van een burn out. Wie wil leren hoe je in plaats van leven op wilskracht (´ik moet´) rustig kunt leven vanuit je hart, energiek, liefdevol en in het hier en nu. 

Online academie: de beste tips & tricks uit 400 coachingstrajecten

Toen ik enkele jaren geleden toen ik begon als coach droomde ik al van een online academie. Dat verlangen werd groter toen ik het erg druk kreeg als wandelcoach in Waalwijk. Zoveel mensen willen een nieuwe manier van leven starten, maar er zitten maar een aantal uren in mijn week om ze te kunnen helpen! Dit alles heeft mij getriggerd om als coach naar de next level te gaan en voortaan ook blended learning aan te bieden: online lessen gecombineerd met 1-op-1-coaching.

herstellen van een burn out

Supertrots op mijn online programma: A new way of living

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan het maken van het meest complete én inspirerende programma voor iedereen die stress ervaart of wilt herstellen van een burn out. A NEW WAY OF LIVING is een (online) programma met 1-op-1 vitaliteit, stress en burn-out coaching. Zodat wie dat écht wil kan leren om aan het roer te staan van zijn of haar leven. Op alle gebieden: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en qua zingeving.

Ik bied 2 pakketten aan: de online variant bestaande uit 9 modules, werkboeken, bonussen en diverse keren een groepscall en mastermind.
De andere variant is een mix van online learning en 1-op-1-coaching in de natuur van Waalwijk of coaching online.

Hierbij een sneak preview van de eerste 6 modules, waarmee je online flinke stappen in je ontwikkeling kunt zetten. Het programma is perfect voor ondernemers en mensen die altijd ´aan´ staan, die focus zoeken en graag manieren willen vinden om beter voor zichzelf te zorgen.

De voordelen van leren via de online academie

Los van wat jouw persoonlijke voorkeur heeft (fysiek of online) zie ik de volgende voordelen van leren via mijn online academie.

  • Jouw leefstijl en voeding verbeteren betekent: eerst leren hoe het precies zit. Als je dat begrijpt, dan komt de motivatie vanzelf. Wanneer ik uitleg geef over voeding en levensstijlverbetering in de bossen, dan is dat voor mensen vaak veel informatie. Als je dit nog eens een keer kunt terugkijken in een filmpje en daar oefeningen voor kunt doen, dan neem je de informatie beter in je op en blijft het hangen;
  • Wanneer de motivatie rondom een bepaald onderwerp is weggezakt of je weet niet meer precies hoe het zit, dan kun je de video’s nog een keer bekijken;
  • De huiswerkopdrachten die ik na een coachingssessie geef, kun je downloaden in een mooi werkboek met daarbij mijn uitlegfilmpjes;
  • Omdat ik de basiszaken uitleg via de instructievideo’s, kunnen we bij de 1-op-1-coaching sneller dieper naar de kern, waardoor je eerder een veranderstap kunt zetten;
  • Coaching is voor sommige mensen best prijzig, en via deze weg kan ik nog veel meer mensen helpen!

Achter de schermen

Een online academie heb je niet binnen 1 dag opgetuigd. Allereerst heb ik het Design your dream programma van Rosanne Raubun aangeschaft, waardoor ik technisch en strategisch leerde hoe het werkt om een online programma te maken. Via de modules en ook de samenwerkdagen heb ik een heel mooi programma kunnen samenstellen. Op dit moment ben ik nog druk bezig om mijn online academie te vullen, om zoveel mogelijk van mijn allerbeste adviezen in het programma te tonen.

Kijk, de muur van mijn werkkamer hangt vol met mijn ideeën:

herstellen van een burn out

Ondertussen ben ik ook hard aan het oefenen met het opnemen van video’s. Dat is zo makkelijk nog niet. Ik kijk nog een beetje onwennig in de camera, en wiebel met mijn hoofd. Maar dat gaat allemaal goedkomen!

In de online academie komen ook bonustracks van specialisten met wie ik samenwerk. Waar die bonustracks over gaan is nog een verrassing, maar zo alles bij elkaar wordt het écht een ontzettend waardevol programma.

Wil je graag een persoonlijk adviesgesprek? Ik vind het leuk om met je in contact te komen!

Als mijn agenda op korte termijn geen ruimte heeft, bericht me gerust. Zeker voor intakes en kennismakingen plan ik ruimte in omdat ik van mening ben dat je met stress- en burn-out klachten snel geholpen wilt worden. Natuurlijk ben je ook welkom ook voor leefstijl- of vitaliteitsvraagstukken. Of voor informatie over trainingen en workshops!

Je kunt meteen inplannen in mijn agenda.Of mail me op linda@lindahoogendoorn.nl. WhatsApp op (06) 29 58 10 81. Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm workshops en coachsessies, dus laat een bericht of appje achter. Ik werk vanuit Plantloon bij restaurant de Galgenwiel in Waalwijk, of online.

Spreekt mijn manier van begeleiden je wel aan maar woon je niet in de buurt en wil je begeleiding in de natuur. Neem ook dan contact met me op voor het vinden van een passende match voor jou. Ik help je om de juiste coach of therapeut te vinden binnen mijn netwerk en team én ik begeleid de communicatie richting werkgever of bedrijfsarts als dat nodig is.

 

Veel liefs,

Linda

p.s. kun je net als ik niet wachten tot de deuren open gaan? Stuur mij dan even een bericht en dan geef ik jou een seintje zodra de deuren van de online academie zijn geopend!

herstellen van een burn out

 

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij de 12 beste tips ontvangen voor een stressvrij en vitaal leven? En vind je het leuk af en toe een nieuwsbrief of nieuwe blog te ontvangen?

Download hier gratis de 12 beste tips voor een stressvrij en vitaal leven!

Je ontvangt naast de tips meteen praktische handvaten hoe je ze toe kunt passen.

 

Je ontvangt de tips in je mailbox. Het is belangrijk dat je via de e-mail nog akkoord geeft. Later kan je je ieder moment uitschrijven.